facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mommy Skincare Clinic

Mommy Skincare Clinic

Info

Als cosmetische kliniek voor jonge en ervaren moeders bieden wij een omgeving waar jij ‘thuis’ kunt zijn. Ons doel is om jou te laten stralen!



"Mommy Skincare Clinic is een huidtherapiekliniek in Amsterdam die zich richt op alle uitdagingen die moeders tegenkomen op esthetisch gebied. Variërend van haaruitval of melasma door de zwangerschap tot borstverslapping en huidverslapping door bijvoorbeeld zwangerschap of menopauze. Door met natuurlijke stoffen en/of ultherapie te werken zorgen wij dat uw lichaam zichzelf hersteld, met daardoor een natuurlijk en optimaal resultaat!Femke Waelen als naamgever en hoofdbehandelaar is toonaangevend binnen de huidtherapie, zowel als docent, columnist als voorloper in het toepassen van de nieuwste methoden."
Adres: Pampuslaan 114, 1087 LD Amsterdam
Telefoonnummer: 085 060 4349
Stad: Amsterdam
Route: Pampuslaan 114
Postcode: 1087 LD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hoofdhuidanalyse Amsterdam, Mesotherapie haar Amsterdam, Meso and More Clinic, HIFU behandeling Amsterdam, Skincare Amsterdam, Striae behandeling Amsterdam, HIFU behandeling tijdens zwangerschap, HIFU afvallen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baby-inloop Amsterdam Bijlmerdreef Baby-inloop Amsterdam Bijlmerdreef 4 km Een rustige en heerlijke plek waar je terecht kan met (en natuurlijk ook zonder) vrag...
Recensies
Absolute aanrader! Als je op zoek bent naar een kliniek waar je secuur, professioneel en eerlijk behandeld wordt, dan is Mommy Skincare Clinic thé place to be! Wegens stress werd mijn haar steeds dunner en dunner en ben ik op zoek gegaan naar behandelingen om dit te verhelpen. Zo vond ik de behandeling mesotherapie bij Mommy Skincare Clinic. Ik ben nu 8 behandelingen verder, heb geen verstopte doucheputjes meer yayyy!, geen haarborstel vol haren ook een "yayyy!" waard én er groeien een heleboel nieuwe haren je raadt het al: YAYYY!!! Ik ben ontzettend blij met het resultaat! De behandeling is niet pijnloos, maar Femke stelt je heel goed op je gemak en is heel geduldig. Zowel vóór, tijdens als na de behandeling neemt ze de tijd voor je en niets is teveel. Ik heb al met al heel wat gezellige uurtjes doorgebracht bij de Mommy Skincare Clinic en raadt het iedereen aan :! Bedankt Femke, je bent een topper!
Super tevreden met Mommy Skincare Clinic! Aanvankelijk was ik wat sceptisch, omdat ik niet helemaal geloofde dat je met natuurlijke behandelingen zo'n mooi resultaat kon behalen. Maar ik wilde echt geen rommel in mijn lijf dus besloot het toch te proberen. Ik ben zo positief verrast! Ik heb een cryolipolyse, HIFU en mesotherapie gedaan en ben heel bij met de resultaten. Femke is ontzettend aardig en oprecht. De behandeling is niet helemaal pijnloos, maar ze stelt je echt op je gemak en checkt vaak bij je in hoe het gaat. De kliniek is ook prachtig en er wordt heel secuur gewerkt met topproducten. Als je twijfelt, gewoon doen: echt een aanrader!
Ik ben zo blij dat ik Femke gevonden heb! Ik heb heel wat behandelaars ontmoet, heel wat intake gesprekken gehad, maar toch durfde ik de knoop niet door te hakken. Na de gratis intake bij Femke ben ik gestart met de meso therapie tegen haaruitval. De intake was prettig en voelde goed. Femke heeft duidelijk verstand van zaken. Femke plande mij in, en dat was net het duwtje dat ik nodig had. Ze is erg professioneel, kundig en heeft een hele fijne houding naar klanten toe. Altijd een luisterend oor en ze denkt in oplossingen mee. De kliniek ziet er altijd schoon en netjes uit. Inmiddels ben ik 6 behandelingen verder en wat een verschil al! Ik merkte vanaf de eerste behandeling al dat ik veel minder haarverlies had. Nu zijn er babyhaartjes zichtbaar en voelt mijn haar al veel gezonder en voller aan. Ondanks dat de behandeling niet geheel pijnloos is tja, wie mooi wil zijn moet daar wat voor over hebben kijk ik toch altijd uit naar de meso behandeling door Femke!
Ik kom al enkele jaren bij Femke. Ze is echt een aanrader! Een goede huid therapeut die haar vak verstaat. Ze is enorm kundig, denkt met je mee en zoekt naar de optimale combo behandeling voor jou. Ze is ook realistisch in welke resultaten je kan behalen. En bonus: je kan ook nog eens heerlijk met haar lachen!
Een jaar geleden gestart met de haar mesotherapie. Mijn haar is voller en ontzettend gegroeid. Op dit moment heb ik ook nieuwe haartjes.
Mesotherapie iets wat onbekend was bij mij na een beetje surfen bij mommy clinics terecht gekomen bij Femke Waelen. Na corona had ik last van vreselijke haaruitval echt extreem ik zat letterlijk met mijn handen in mijn haren. Na 1 behandeling wat best wonderbaarlijk is zag ik zelf meteen al verschil mijn haarborstel zat helemaal niet meer vol met haren. Nu inmiddels bij behandeling 4 en ik zie gewoon al baby haartje groeien voorop. Ik ben zeer tevreden met de keus om mesotherapie te doen bij mommy clinics. De eigenaresse Femke Waelen is net zo aardig als ze klinkt over de telefoon. Top service,heel erg sociaal en vriendelijk. Mooie werk plaats netjes en schoon hier wordt echt professioneel werk geleverd.
Dé kliniek waar je moet zijn voor een eerlijke en persoonsgerichte behandeling, zonder valse beloftes. Waar een behandeling secuur en veilig wordt uitgevoerd. Ik heb de Mesotherapie gehad omdat mijn haar uitviel en steeds dunner werd. Nu, na 8 behandelingen, zie je allemaal nieuwe haren en is mijn haar weer voller en glanst weer. Ook heb ik net de 2e HIFU behandeling voor mijn gezicht gehad en het resultaat mag er nu al zijn! Femke is zeer vakbekwaam en enthousiast. Zij neemt alle tijd voor je, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Ze houdt je tijdens de behandeling goed in gaten en vraagt regelmatig of het goed gaat met je. Wat ben ik blij dat ik “Mommycareclinic” heb ontdekt!!
Na lange tijd zoeken kwam ik uit bij Mommy skin care clinic. Uiteindelijk de beste keuze geweest. Ik heb hele lange tijd veel haaruitval gehad, tijdens het douchen was het douche putje vol haren bij het kammen en zelfs als ik aan me haar zat gingen en zoveel haren mee dat ik er gewoon depressief van werd. Femke wat ben jij een ontzettend lieve warme vrouw die goed luistert en je gerust stelt . Ik voelde me bij jou gewoon op me gemak , en schaamde me niet. Ik ben super blij met de Mesotherapie behandelingen die ik heb gehad. Echt top wat jij doet. Jij hebt mij echt zo blij gemaakt. Nogmaals heel erg bedankt ! Groet Amel
Mijn vrouw heeft een mesotherapie haarbehandeling gehad bij Femke Waelen met een totaal van 8 behandelingen. We zijn deskundig geholpen met een duidelijke uitleg over het behandelproces. Ze maakt tijdens de intake foto's en ook na de 8e behandeling of de haaruitval is tegengegaan en of er haargroei heeft plaatsgevonden. We waren positief verrast over het resultaat. Vrijwel geen haaruitval en kleine haartjes waren zichtbaar. . Het is geen proces van maanden maar minimaal 1 jaar om goed resultaat te verwachten. Tijdens de intake worden geen loze beloften gedaan door Femke Waelen. Al met al zeer tevreden.
Naast dat Femke een super fijn mens is en je erg op je gemak stelt, merk je ook meteen dat ze weet waar ze het over heeft. ik ben super blij met de behandelingen. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid