facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Momento

Momento

Info

Restaurant Momento staat voor pure producten, eenvoud en souplesse en zijn de sleutelwoorden voor een goede en gezellige avond voor u als gast.

Geschiedenis

Jezelf kunnen zijn, dat hoort bij Momento. De doelgroep is daarom iedereen. Momento gaat terug naar de jaren dertig en staat tegelijkertijd middenin het hedendaagse. Haalt het positieve uit de crisis. Benadrukt de talenten van hun medewerkers. Het individu promotend én elkaar versterkend. Zo zul je de bediening niet in dezelfde kleding zien. Het is diversiteit wat we uitstralen naar de gasten. Wees jezelf. Bepaal zelf wat je bij je vis eet. Wees de dirigent van je hoofdgerecht. Deel de voorgerechtjes van onze Wereldkaart met je familie en vrienden.

Delen, jezelf zijn, biologisch of niet. Een tap Hertog Jan of een fles Grolsch. Barbecueën op het dakterras of beneden aan tafel op schoolse stoelen. Of op de bank die vroeger een springbok was. Het is die nostalgie van een oude kinderstoel van zestig jaar geleden. Gecombineerd met kunstzinnige, eigentijdse lampen aan het plafond. Lekker laagdrempelig voor iedereen.


The belly rules the mind.

Lion Hermsen

Adres: Oude oeverstraat 98, 6811 EP Arnhem
Telefoonnummer: 0031 26 760 03 00
Stad: Arnhem
Route: Oude oeverstraat 98
Postcode: 6811 EP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Momento giftbox diner, Www Momento giftbox nl arrangementen, Momento giftbox locaties, Momento Lunch, Momento lunch voor 2, Momento Culinair, Momento arrangement, Restaurant Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RosesLounge RosesLounge 324 meter Rose’s is een begrip in Arnhem sinds 2002 Cocktailbar & Restaurant
Goed proeven Goed proeven 972 meter Het zag eruit alsof Iedereen zich thuis voelt vanavond op dit ruime terras onderaan K...
Recensies
Heerlijk gegeten! Er waren veel vegetarische opties. Ik had de bietensoep verrassend lekker! en groene asperge risotto. Goede porties, en erg smaakvol. Enige minpuntje is dat ik tot 2 keer toe het verkeerde drankje kreeg en de cappuccino had bijna geen koffie smaak. Al met al zeker een aanrader.
Een verrassende locatie binnen Rozet, verzamelgebouw. Heerlijke, verrassende, meest vegetarische gerechten. Vriendelijke bediening.
Gister thuis 'uit eten' geweest bij Momento. De chef had op speciaal verzoek een vegetarisch 3-gangen verrassingsmenu voor ons gemaakt. Werd bij het afhalen zelfs even meegelopen met de tassen van papier naar de auto. Genoten van het heerlijke eten. Bedankt!
De prijs-kwaliteit verhouding is in balans. Het eten was lekker en goed op smaak.
Zelden heb ik mijn man zo zien genieten van visgerechten. Zijn reactie: vers, zeldzaam lekker, ontzettend mooi opgemaakt en voortreffelijke saus.
Heerlijk geluncht! Fijne plek. Coronaregels werden goed nageleefd. Rustig kunnen lunchen, elkaar goed kunnen verstaan. Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid