facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Molukse Uitvaartverzorging DHRVC

Molukse Uitvaartverzorging DHRVC

Info

Distefano Pattiheuwean (Faan) werd opgeleid door Michel de Haan van DHRVC Uitvaartverzorging en is inmiddels Moluks Uitvaartspecialist.

Geschiedenis

Molukse Uitvaartverzorging is ontstaan uit de jarenlange ervaring in het verzorgen van deze uitvaarten binnen de Molukse gemeenschappen in Nederland. Door deze ervaring te delen met Distefano Pattiheuwean en hem intern op te leiden tot uitvaartverzorger zijn wij in staat om overal in Nederland onze dienstverlening aan te bieden.

Adres: Zwanendreef 2, 2841NT Moordrecht
Telefoonnummer: 0182373899
Stad: Moordrecht
Route: Zwanendreef 2
Postcode: 2841NT



op zoek naar gerelateerd: De haan rijkaart van cappellen uitvaartverzorging zwanendreef moordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzo... 0 meter Meerdere uitvaarten via deze uitvaartverzorging gehad. Michel en Annet, beide zijn ze...
Recensies
Meerdere uitvaarten via deze uitvaartverzorging gehad. Michel en Annet, beide zijn ze deskundig, betrokken en vriendelijk. Luisteren goed naar je wensen en denken mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid