facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mollenspel

Mollenspel

Info

Het Mollenspel is een superleuk bewegingsspel voor ouderen. Of u nu 8 of 108 bent, het Mollenspel staat hierdoor garant voor veel competitief spelplezier!

Geschiedenis

Het Mollenspel is een superleuk bewegingsspel voor ouderen. De speler neemt plaats op een stoel voor het spel en moet vervolgens met de voeten de mollen terug in de mollenbulten duwen. Door de instellingen via een eenvoudige interface te wijzigen, kan de snelheid, kracht en intervaltijd veranderd worden. Of u nu 8 of 88 bent, het Mollenspel staat hierdoor garant voor veel competitief spelplezier!

Daarnaast is het apparaat ontwikkeld als serious game, hetgeen betekent dat er nog een doel anders dan plezier bedacht is, en dat is wel de bewegingsvaardigheid die de speler er mee op doet. Doordat men in beweging is, blijft het lichaam vitaler en is het beter bestand tegen oneigenlijke bewegingen. Dit komt uiteraard het levensgeluk ten goede.
Ook is het mogelijk om middels het toepassen van een database de resultaten van de spelers bij te gaan houden, waarmee ook over langere termijn iets te zeggen is over de gesteldheid van de betreffende persoon. Vooruit- of achteruitgang is hiermee te indiceren.

Verder werken we momenteel nog aan het koppelen van externe informatie (bijvoorbeeld verkregen door een hartslagsensor) aan het apparaat, zodat gegevens gecombineerd kunnen worden.

Het platform is voorzien van een groot touch-screen, camera en geluid, waardoor ook het toepassen van andere spellen tot de mogelijkheden behoort.

Adres:
Telefoonnummer: +31 (0)6 2053 1710
Stad: Tietjerk


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid