facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mollema Music World

Mollema Music World

Info

Dit is de officiële facebook pagina van Mollema Music World. Muziekinstrumenten winkel en Platenzaak in Franeker (Friesland).

Geschiedenis

Mollema Music World in Franeker is dé muziek- en platen winkel van Friesland.

Het assortiment is zeer uitgebreid en bestaat uit: muziekinstrumenten, professioneel geluid & licht, bladmuziek, vinyl, cd's, lifestyle artikelen zoals T-shirts & draaitafels en alle bijbehorende accessoires.

Mollema Music World muziekinstrumentenwinkel is dealer van topmerken zoals: Fender, Yamaha, Boss, Roland, Vox, Marshall, Line6, Hagström, Ibanez, Gretsch, enz.
Een overzicht van het assortiment staat op http://www.musicmol.nl

Mollema Music World is als platenzaak aangesloten bij Record Store Day en de NVER. Leden van de NVER accepteren en verkopen de Nationale platenbon (entertainment card).

De winkelcatalogus bevat meer dan 1 miljoen titels waaronder ook veel bijzondere import.

Een selectie van ongeveer 40.000 items staat vermeld op de webshop http://www.popnet.nl
Neem gerust contact op als de door u gezochte titel er niet bij staat.

Producten

muziekinstrumenten, gitaar, drums, piano, keyboard, geluidsapparatuur, verlichting

Adres: Voorstraat 11, 8801 KZ Franeker
Telefoonnummer: 0517-382820
ln.lomcisum@ofni
Stad: Franeker
Route: Voorstraat 11
Postcode: 8801 KZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: muziekwinkel friesland, keymusic leeuwarden, muziekwinkel sneek, gitaarwinkel leeuwarden, muziekwinkel leeuwarden, muziekwinkel harlingen, muziek zaak leeuwarden, muziekwinkel drenthe
Recensies
Net advies gekregen, geen poespas of slinkse verkooppraat, maar een eerlijk advies en een nette prijs. Piano vlot gekocht en service was uitstekend!
Mooie winkel wel redelijk weinig plaatjes personeel ook redelijk onvriendelijk jammer Mollema
Een parel in Friesland heeft verstand en neemt de tijd voor je . Geen verkoop praatjes of zo gewoon eerlijk een mooi gitaar gekocht,we komen nog zeker terug.
Nieuwe primeur uit de collectie van Mollema hangt nu bij mij thuis. uitstekend geholpen. Deze schoot als een meteoriet mijn gezichtsveld binnen. Onweerstaanbaar. Intergalactisch vette sound.
Ik kwam hier met mn oma 62 ze lachten haar uit en spuugde in dr gezicht! Niet ok, onze harten zijn gebroken. Nu kampt mn oma met onzekerheden en durft niet meer de deur uit. Bedankt Mollema.
Geweldig assortiment en vriendelijke service.
Goede service en lekker muziekinstrumenten etc uitproberen.
Zonet even bij deze zaak gekeken voor een nieuwe basgitaar. Lang gespaard voor een Fender Jazz bass. Om een instrument te kopen wil ik het eerst even vasthouden en goed bekijken. Anders ga ik wel naar een webshop. Er is hier niet veel keus voor de bassist maar ik had voorzichtig 2 bassen bekeken. Gelijk werd ik door een meneer aangesproken. In plaats van een vriendelijk welkom gesprek, werd ik autoritair aangesproken dat ik niet aan de gitaren mag komen. Ze willen het netjes houden want ik maak de gitaren vies. Nog nooit ben ik in een winkel zo onbeschoft te woord gestaan. Nooit meer naar deze zaak. Ik ben speciaal naar Franeker gereden door de goede reviews op Google. Dat was even een flinke domper. Update: ik lees nu de reactie van de eigenaar. Te gek voor woorden. Ik ben zeker niet vriendelijk te woord gestaan anders schrijf ik niet deze review. Er is niet eens gevraagd of ik kan worden geholpen. Ik had een gitaar alleen in mijn handen en niet eens geprobeerd. Daar kreeg ik de kans niet voor. Speel ruim 25 jaar en ben nog nooit zo benaderd in een muziekwinkel Update 2: Je 2e reactie als eigenaar verklaart een hoop wat ik in mijn review bedoel. Ik schrijf niet zomaar een review. De zaken omdraaien en het afdoen als onterecht is helemaal te gek voor woorden. De enige door wie ik ben benaderd ben jij blijkbaar. Deze benadering is als kwetsend en onbeschoft overgekomen. Als je dat niet kan of wil inzien, dan is dat erg jammer maar ik zal je na deze ervaring zeker niet aanraden. .
Leuke winkel! Ze hebben veel platen en cd’s. Ze hebben een aantal drumstellen en keyboards maar er zijn vooral basgitaren en ukuleles. Het personeel is heel aardig en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Vriendelijk personeel dat in overleg heel veel mogelijkheden biedt voor items die ze niet al beschikbaar hebben. Ruime keuze, mooie winkel en een goede sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid