facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Molitli Interieurmakers

Molitli Interieurmakers

Info

Voor je nieuwe kussentje op de bank of complete verbouwing...en alles er tussenin.

Geschiedenis

Welkom bij de facebook-pagina van MOLITLI Interieurmakers.

Laat je inspireren om van je huis je thuis te maken. MOLITLI Interieurmakers geeft advies, ontwerpt en realiseert – van nieuwe kussens op de bank tot een compleet interieur of een verbouwing. Samen zoeken we naar het interieur dat bij jou past.

MOLITLI Interieurmakers kijkt niet alleen naar de laatste woontrends, maar volgt daarbij een eigen stijl: minimalistisch, stoer, vintage en design. Onze wooncollectie is samengesteld met oog voor originaliteit en kwaliteit. Wij bestellen het liefst bij kleine producenten van eigen bodem.
Buiten de reguliere openingstijden zijn we natuurlijk ook gewoon op afspraak geopend!!



"U bent van harte welkom. Wel graag even van te voren een afspraak maken. Dan kunnen onze klanten een veilige afstand houden en hoeft er niemand buiten te wachten. En het voordeel is dat er dan iemand beschikbaar is die echt de tijd voor je kan nemen."
Adres: Ohmstraat 10H (voorzijde, showroom), 3861NB Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 0613439396
Stad: Nijkerk
Route: Ohmstraat 10H (voorzijde, showroom)
Postcode: 3861NB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sinds1932 Sinds1932 720 meter Super! Wij hebben een woonstorm sessie gehad van 2 uur, waarin Dita zich perfect had ...
Van Den Bosch Interieurbouw Van Den Bosch Interieurbouw 1 km Van den Bosch Interieurbouw is een klein interieurbouwbedrijf gevestigd in Nijkerk.
Projectinrichting Midden-Nederland Projectinrichting Midden-Nederland 1 km Projectmatige stoffering van vloeren en raambekleding, inrichting met meubilair en gr...
Recensies
Wij hebben 3 jaar geleden onze keuken door Molitli laten maken en vorig jaar onze woonkamer door Mart laten restylen. Voor mij is Mart degene die precies onze wensen vertaalt naar een ontwerp waarbij hij de creatieve vrijheid behoudt, maar rekening houdt met onze ideeën. Toen onze zoon dit jaar het huis uit ging en zijn huis moest worden afgestyled, vertrouw ik dat niemand anders toe dan Mart van Molitli. En ook deze keer overtreft hij alle verwachtingen. Het huis heeft nu warmte, gezelligheid en blijft een stoere mannen-appartement. Als toetje heeft Mart onze kast nog even opnieuw ingericht, en ook daar zijn we heel erg blij mee!!
Dit jaar hebben we onze jaren 30 woning verbouwd. De trap, gang en achterwand van de keuken heeft Molitli onder handen genomen. Het resultaat van de trap en gang is echt prachtig geworden.Ook kraakt de trap nu helemaal niet meer, een prettige bijkomstigheid. Waanzinnig blij met de kleur. In de keuken gekozen voor een bijzondere, niet alledaagse, achterwand. Super goed gelukt. Gekozen voor de kleur goud. Het geeft een prachtig effect, zeker met de spotjes erop. Krijg veel bewondering over deze afwerking. Heel blij mee.
Voor onze keuken en woonkamer advies gevraagd en laten uitvoeren. Super advies en top uitgevoerd! Erg leuk om tips te krijgen waar je zelf niet aan denkt! Uitvoering liep soepel en snel en direct contact was fijn. Nu trots en aan het genieten van het resultaat
Ik heb nog nooit een slechte review gepost maar na drie jaar lang op de proef gesteld te zijn hierbij. In januari nog een laatste en zoveelste gesprek gehad dat wij een nieuwe vloer zouden krijgen maar wij wachten nog steeds! Als ik mijn verbouwing opnieuw mocht doen dan zou ik Molitli vervangen. Wat hebben wij spijt met deze partij in zee te zijn gegaan.
Wij hebben een huis gekocht en wilde voor de woonkamer advies van een interieur adviseur. Tijdens onze vakantie kwam Molitli via Social Media  voorbij. We hebben contact opgenomen en zijn daar echt blij mee. Mart heeft ons uitstekend geholpen! Mart Luistert goed en kan zich goed inleven van wat de klant wil. Onze woonkamer is inmiddels ingericht met super mooie meubels en is super mooi afgestyld. We wisten niet wat we zagen. ZO MOOI! Onze complimenten aan Mart en Molitli! Dankjewel! We zijn dankbaar!
Naar aanleiding van alle mooie foto’s die we op social media voorbij zagen komen hebben we contact opgenomen met Molitli om te kijken wat ze voor ons zouden kunnen betekenen. Daar kunnen we nu van zeggen dat we hier geen spijt van hebben. Het resultaat is echt verbluffend, dit hadden we zelf niet voor elkaar gekregen! We genieten nog iedere dag van onze nieuwe woonkamer. Dank je wel Mart en je team.
waardeloos. Afspraken heeft maanden extra geduurd eind 2020 begin 2021. Eerste die langs kwam, aardige jongen maar niet ervaren genoeg om alleen te werken, zijn resultaat was ondermaats, maar werkte ook slordig, waardoor nieuwe eiken vloer flinke schade heeft opgelopen. Na veel telefonisch getouwtrek is resultaat wat opgepoetst maar nog slecht. Later via tussenpersoon bleek er inderdaad nog steeds veel niet te kloppen. Daarna nog steeds plekken die niet netjes waren onder het excuus dat het reparaties waren. Hier gingen we niet mee akkoord, aangezien het reparaties zijn die ze hebben moeten doen door de eerste keer onvoldoende resultaat te leveren. Klachten worden weggewuifd zonder gezien te hebben weerleggen. Uiteindelijk via tussenpersoon van Molitli een verzekeringexpert is komen kijken voor de eiken vloer en een rapport opgesteld. Inmiddels bijna een jaar later, laat Molitli nog niets horen en schijnen ze van afwezigheid. Beschadigde vloer nog steeds niet opgelost en contact met aantal betrokkenen onmogelijk, ook van degene waarvan we echt in hem vertrouwde. Intern blijken overdrachten erg moeizaam te gaan. naast een badkamer en toilet die inmiddels redelijk naar wens zijn geworden, is de trap nog steeds niets en zitten we dus met een paar duizend euro schade aan een eiken vloer. Afrader wat ons betreft.
Deze mensen kunnen eigenlijk alles: de mensen van Molitli creëren hele interieurs en bij ons gingen ze ook aan de slag. In de showroom in Nijkerk hebben wij de vloer uitgezocht en deze hebben ze aangebracht op de begane grond. Het is de pavimento vloer in de kleur: sandman. De badkamer in ons nieuwe huis was op zich best prima, maar ik vond de tegels maar niets.... Dus: bijna hetzelfde spul werd ook na egalisatie van de tegels aangebracht op de vloer en de wanden. Ook werd er door Molitli een wand gemaakt met een nisje erin als vervanging voor de douchewand die er eerst in zat. Zo werd het een grote inloop douche en alles in dezelfde stijl op deze manier. Ik ben echt super tevreden over ze! En ik hoop dan ook dat we in het nieuwe huis weer met ze in zee kunnen gaan. Daarom waren we weer eventjes in Nijkerk zo kom je nog eens ergens.... en zag daar ook nog andere mooie kleuren voor de pavimento vloer en heb er veel inspiratie opgedaan voor het nieuwe huis.
Toen we op internet op zoek gingen naar een niet-standaardkeuken op maat, kwamen we terecht bij Molitli. Meerdere keren in de showroom geweest, waar uitgebreid de tijd voor ons werd genomen. De offerte liet vervolgens wel op zich wachten, dus blijkbaar waren we niet de enigen die enthousiast waren. Maar goed, als je iets bijzonders wilt, dan kost dat over het algemeen meer tijd. Eenmaal begonnen, nam Molitli het hele proces op zich en onderhield het de contacten met hun netwerk van timmermannen, stukadoors en alle andere mensen die je nodig hebt. Zorgeloos. Ook toen er dingen misgingen, want dat gebeurt natuurlijk altijd wel, waren dat geen problemen voor ons. Kosten noch moeite werden gespaard om een en ander op te lossen, waardoor wij nu een prachtige keuken hebben die helemaal naar onze zin is! Féri en Anouk, Hollandsche Rading
Onlangs hebben we onze woonkamer/keuken laten verbouwen door Molitli. Nou, daar hebben we geen spijt van. Wat is het fantastisch mooi geworden zeg. Mijn vrouw en ik hebben eerst allerlei plaatjes gezocht op Pinterest en die samen met een van de creatieve medewerkers van Molitli doorgenomen. Vervolgens is er een ontwerp gemaakt dat er direct al geweldig uit zag. Toen de stofwolken van de verbouwing waren opgetrokken werd afgesloten met de afstyling. Daar mochten wijzelf uiteraard niet bij zijn. Toen we thuis kwamen dachten we even dat we op het verkeerde adres waren. Was dit echt ons eigen huis? Jazeker! Wat een geweldig plekje is het geworden. Heerlijk om elke dag weer thuis te komen en te genieten van de warmte en gezelligheid. Heren en dames van Molitli: Super bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid