facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Molenpark Goirle

Molenpark Goirle

Info

Molenpark wordt gerenoveerd in 2014/2015. Op deze pagina kunnen buurtbewoners hun ideeën laten weten.

Geschiedenis

De gemeente Goirle heeft, samen met Amarant, de Heemkundekring ‘De Vyer Heertganghen’, de Stichting Akkermolens en de Stichting Biodiversiteit Goirle, een ambitiedocument opgesteld voor de renovatie van het Molenpark. Maandagavond hebben de vijf partijen een convenant voor die samenwerking getekend.
Na de ondertekening startte de beginspraak voor de vijf genoemde partijen mét de omwonenden van het Molenpark. Deze bijeenkomst had als doel uit te leggen wat beginspraak is en hoe dit in kleine groepjes inhoud kan worden gegeven in samenwerking met alle betrokkenen. Deze groepjes werden geformeerd en met een opdracht naar huis gestuurd om deze verder uit te werken.
Volgens plan moet het beginspraakproces begin april 2014 zijn afgerond.

Het doel is om de handen ineen te slaan en samen te werken aan één samenhangend en levendig park voor jong en oud. In het plan staan gezamenlijke sociale, recreatieve en educatieve, groene en culturele ambities.

Deze ambities zijn vertaald in circa tien gewenste ontwikkelingen, die variëren van het ontwikkelen van een kleine horecagelegenheid en verkooppunt bij molen ’De Wilde’ tot het integreren van ’De Schutsboom’ bij het park en het renoveren van het groen passend bij de molen.

De gemeente trekt ruim 100.000 euro uit voor de renovatie. Het duurt overigens nog wel een jaar voordat de werkzaamheden kunnen beginnen.
(Stadsnieuws 11-12-2013)

Adres: Nieuwe Rielseweg, 5051 CW Goirle
Stad: Goirle
Route: Nieuwe Rielseweg
Postcode: 5051 CW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dit is ook mensenhandel Dit is ook mensenhandel 1 km Hulp bij mensenhandel in de regio Hart van Brabant
Recensies
Heelleuk parkje. Mooi om foto's te maken alleen jammer dat je niet dicht bij de molen kon komen . Leuke diertjes klein speeltuintje maar toch nog genoeg te doen de kleine vond het heerlijk
Lijkt leuke buurt met crea mensen, ook achter alles in Halloween aangekleed. Laat me graag verschrikkelijk hier .
Leuk om de dieren eten te kunnen geven. Gezellig dat er een speeltuintje bij zit en ook de eentjes brood geven vinden ze hier erg leuk. Wordt goed onderhouden allemaal.
Mooi maar eenvoudig natuurpark. Voorzien van een klein koffietentje in de molen. Binnenkort is de nieuwe brug over het dieren terrein klaar.
Heel fijn voor wandelen met kinderen,er zijn kleine dieren aanwezig die je kunt voeren en het uitzicht op de molen prachtig.
Geweldige plek als vrijwilligster Fijn personeel en cliënten.en veel lol en arbeid
Mooi klein parkje
Met m'n kleinzoon naar het Molenpark gewandeld. Leuke dieren daar. Hij heeft er niet veel van gezien. ..In slaap gevallen
Leuk park om te wandelen en even koffie te drinken. Speeltuintje voor de kinderen. Leuk parkje
Een mooie rustige plek, met een molen, waar je een kopje koffie kan drinken, een dierenverblijf, waar je met een brug overheen kan wandelen en een oude boerderij van de Heemkunde kring dichtbij. Het enige nadeel zijn de ingangen, die worden niet goed bijgehouden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Molenpark Goirle met het openbaar vervoer


Goirle, Nieuwe Rielseweg 110 meter
2
Goirle, Nieuwe Rielseweg 120 meter
2
Goirle, Van Hogendorpplein 380 meter
450
Goirle, van Hogendorpplein 380 meter
2
Goirle, Van Hogendorpplein 390 meter
450

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid