facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Molenbeek Makelaars Woudenberg

Molenbeek Makelaars Woudenberg

Info

Als jij plannen hebt om een nieuwe woning te kopen of je huidige woning te verkopen, begin dan bij Molenbeek Makelaars (voorheen Makelaardij Woudenberg).

Geschiedenis

Makelaardij Woudenberg is een NVM-makelaarskantoor dat al ruim 30 jaar actief is in de gemeente Woudenberg en weide omgeving, centraal gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Makelaardij Woudenberg is een gevestigde naam in Woudenberg en omstreken en houdt kantoor op een uitstekende, in het oog lopende locatie in het centrum van Woudenberg. Dit kantoor wordt uitgeoefend door een team van goed opgeleide, enthousiaste Woudenbergers die borg staan voor kwaliteit en eerlijkheid. De kleine omvang van het kantoor maakt een persoonlijke en snelle benadering tot vanzelfsprekendheid.

Makelaardij Woudenberg is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) wat onder andere de kennis en deskundigheid van het kantoor waarborgt. Daarnaast levert het NVM-uitwisselingssysteem een groot bereik bij de verkoop van woningen. Naast de internetsite van de NVM (www.funda.nl) biedt Makelaardij Woudenberg woningen aan op haar eigen internetsite en in haar druk bekeken etalage.

U kunt ons vinden aan De Nieuwe Poort 20 (naast het gemeentehuis) en bent welkom op werkdagen van 9.00 - 12.30 en van 13.30 - 17.30 uur of op afspraak, voor vragen of afspraken na werktijd kunt u bellen met Marcel Donker op 06-2156 5808! Een enthousiast team van medewerkers staat u graag te woord!

De dienstverlening van Makelaardij Woudenberg bestaat ondermeer uit:

•aan- en verkoopbemiddeling bij woningen;
•verkoop en ontwikkeling van nieuwbouwprojecten;
•aan- en verkoopbemiddeling bij bedrijfsonroerend goed;
•taxaties;
•hypotheken.
Nieuwsgierig geworden naar wat Makelaardij Woudenberg voor u kan betekenen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze (register) makelaar - taxateurs.

Wij staan u graag te woord!



"Molenbeek Makelaars Woudenberg is een plaatselijk geworteld makelaarskantoor wat een onderdeel is van een regionale makelaarsorganisatie. Wij zijn actief in verkoop van bestaande woningen en nieuwbouwprojecten. Daarnaast hebben wij specialisten op het gebied van BOG en beleggingen. Graag helpen wij u! Naast kantoor Woudenberg hebben wij vestigingen in Zeist en in Utrecht. Hierdoor hebben wij een regionale dekking en meer grip op de regionale kopersdoelgroep."
Adres: De Nieuwe Poort 20, 3931 JK Woudenberg
Telefoonnummer: 033-2864411
Stad: Woudenberg
Route: De Nieuwe Poort 20
Postcode: 3931 JK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Woudenberg, Molenbeek aanbod, Funda Woudenberg, Molenbeek Makelaars maliebaan, Te koop Molenbeek, Rozensingel 21 Woudenberg, Makelaar Utrecht, Nieuwbouw makelaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tripartie Makelaardij en Hypotheken Tripartie Makelaardij en Hypotheken 75 meter Bert zorgt voor een aan- verkoop zonder stress. Het is heel fijn samenwerken met hem.
Eerenbeemt Makelaardij Woudenberg Eerenbeemt Makelaardij Woudenberg 90 meter Bart-Jan heeft ons echt prima geholpen mey de zoeken en aankopen van ons nieuwe huis...
T&A Van Es Makelaardij T&A Van Es Makelaardij 96 meter T&A Van Es Makelaardij
ERA Makelaar Woudenberg ERA Makelaar Woudenberg 622 meter Wij zijn Snel ERA Makelaars, een persoonlijk en resultaatgericht kantoor, actief in W...
Parkeiland Woudenberg Parkeiland Woudenberg 1 km Een schitterende wijk in aanbouw. Kindvriendelijk en rustig. Diverse woningen, van gr...
Lammertwilbrink Commercieel Vastgoed Lammertwilbrink Commercieel Vastgoed 1 km Verstand van zaken!
Recensies
Deskundig, professioneel en betrokken makelaarskantoor. Contact verloopt prettig en afspraken worden nagekomen. Prima begeleiding van begin tot en met het eind. Aanrader!
Deze makelaar is heel betrokken, deskundig, sociaal en heeft het vermogen om heel wat hobbels weg te poetsen, en we zijn er verschillende tegengekomen. Je krijgt echt het gevoel dat ze er voor je zijn, en jouw belangen behartigen. Wat ons betreft kan het niet beter.
Marcel en zijn team hebben ons goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Toch een spannend traject, maar het was bij hen in goede handen. Deskundig, vriendelijk, snel en adequaat. Een aanrader!
De verkoop van ons huis is perfect verzorgd. Correct, service gericht, verstand van zaken, professioneel, Top. dat zie je weleens anders !
Goede en vriendelijke dienstverlening door Sam en zijn collega's.
Foute makelaar
De ontvangst was gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid