facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Molema Assurantie Groep

Molema Assurantie Groep

Info

Molema Assurantie Groep heeft een ruime ervaring opgebouwd op gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening.

Geschiedenis

Onder de namen Molema Assurantiën en Wolters & Renkema Assurantiën hebben we een ruime ervaring opgebouwd op gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening.

Deze dienstverlening kenmerkt zich door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Onze activiteiten zijn erop gericht om een duurzame relatie met u te onderhouden en uw belangen optimaal te behartigen. We doen onze uiterste best u een uitstekende service te verlenen. Tenslotte is uw belang ook ons belang.

We hebben bij diverse maatschappijen een schaderegelingsbevoegdheid en kunnen daarmee onze reputatie van een zeer snelle schadeafwikkeling hoog houden.

Spreekt onze persoonlijke en professionele aanpak u aan? Bel ons op of stuur een e-mail. Wij nemen dan snel contact met u op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Uiteraard bent u ook welkom op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 6 in Blijham. We staan u graag te woord.

Wij zijn lid van de Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. De Adfiz-adviseur staat voor onafhankelijkheid en deskundigheid op het gebied van financiële advisering.

Adres: Raadhuisstraat 6, 9697 PR Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0031597562591
Stad: Blijham
Route: Raadhuisstraat 6
Postcode: 9697 PR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Wolters & Renkema Blijham
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid