facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MohsA Huidcentrum

MohsA Huidcentrum

Info

MohsA is een modern expertisecentrum voor dermato-oncologie en Mohs-Chirurgie in Nederland waar de nadruk ligt op een patiëntgerichte pijnloze behandeling.



"Zelfstandig behandelcentrum met professionele dermatologen, plastisch chirurg en huidtherapeuten. Uw huid verdient de zorg van topspecialisten."
Adres: Buitenlust 35, 5803 AZ Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 088-1666111
Stad: Venray
Route: Buitenlust 35
Postcode: 5803 AZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Dermatologie Venray, Mijn mohsa, Plastische chirurgie dermatologie, Dermatoloog Krekels Bladel, Moedervlek verwijderen Venray, Milou Aan de Brugh, Simone van der Velden Dermatoloog, MohsA prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VieCuri Medisch Centrum VieCuri Medisch Centrum 2 km Heel vriendelijk personeel en top zorg! Zij maakten het verblijf een stuk aangenamer.
Viecuri Ziekenhuis Venlo Viecuri Ziekenhuis Venlo 2 km Er is moeite met het maken van afspraken door gebrek aan werkers, en de assistenten m...
Ziekenhuis Venray Ziekenhuis Venray 2 km Super ervaring gehad bij de zeer vriendelijke en kundige oogartsten, maar dan… Tegen...
Recensies
Ik ben bij MohsA terecht gekomen door een verwijzing van mijn huisarts. Ze zijn er erg vriendelijk aan de telefoon. En deze vriendelijkheid zet zich voort bij de receptie. Inmiddels twee keer daar geweest. Eerste keer is er een biop genomen en die bleek verwijderd te moeten worden. Het was makkelijk een afspraak hiervoor te maken. Op de dag van de behandeling weer vriendelijke ontvangst. En zoals altijd is er koffie/thee in de wachtkamer. Maar ditmaal werd er rond lunchtijd ook een selectie van belegde broodjes aangeboden. Daar kwam ik natuurlijk niet voor, maar toch ... De behandeling zelf was prima. Alles werd stapsgewijs keurig en rustig aan mij uitgelegd. En regelmatig werd me gedurende de behandeling gevraagd of alles met mij in orde was. Alles werd erg goed uitgelegd wat ik wel/niet kon doen na deze ingreep. Ik had ook een kleine onregelmatigheid op mijn hand en deze hebben ze ter plekke met stikstof verwijderd. In alle opzichten een uitstekende ervaring!!!
Zeer tevreden over de manier waarop Er met de cliënt wordt omgegaan. Je krijgt bij elke stap uitgebreid informatie. Zeer kundig cliënt vriendelijk personeel. Je voelt je een VIP all the way. En dat in een prachtig gebouw met goed geoutilleerde operatiekamers. En mijn operatie is zeer goed geslaagd. Hier schrijft een tevreden cliënt.
Wat een verademing om hier geholpen te worden! Men neemt de tijd, geeft deskundig advies en beantwoord al je vragen. Ik voel me hier zo op mijn plaats en voel me zo "gerust" hier, nooit enige spanning
Doorverwezen door huisarts voor psoriasis. 2x mijn dienst verzet voor afspraak 1ste consult en 2x afgezegd door Mohsa. Slechte manier van omgaan met patiënten.
Kan niet beter. Vriendelijke medewerkers, korte wachttijd, goed georganiseerd. Competente vriendelijke arts neemt zich tijd, doet een volledig onderzoek en legd uitgebreid het probleem uit. Ik heb eindelijk een betrouwbare diagnose, een behandelplan, en een volgende afspraak. En dat alles binnen drie kwartier.
Beste mevr Vaiva Iliukovic, namens Team MohsA wil ik u laten weten dat wij het spijtig vinden dat u dit zo meldt. De kosten die u beschrijft betreffen het wettelijk eigen risico dat in Nederland verplicht is. Wij hebben u dit meerdere malen proberen uit te leggen.
De prijzen zijn hoog en de kwaliteit is zeer slecht ! Ik raad niemand aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid