facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MOFRA BMW Motorrad

MOFRA BMW Motorrad

Info

BMW Motorrad dealer voor Midden- en West Brabant

Geschiedenis

BMW vormt een passie die we duidelijk met u willen delen.
Wij maken kwaliteit tastbaar en kennen de mensen waarmee we zakendoen. Ook merken we dat de klant een ongedwongen, persoonlijke omgeving waardeert en stellen alles in het werk om de beleving die past bij ons merk BMW te waarborgen. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen en te proeven van de zo kenmerkende Mofra-sfeer.



"BMW Dealer voor Midden- en West Brabant"
Adres: Dorpenbaan 2, 5121 DG Rijen
Telefoonnummer: 0161 - 22 79 22
Stad: Rijen
Route: Dorpenbaan 2
Postcode: 5121 DG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Divmo Divmo 337 meter Top zaak! Klantvriendelijk, eerlijke prijzen voor je inruil en goed en snel geregeld ...
Divmo Divmo 339 meter Fijne motorzaak. Heb er een Suzuki Intruder gekocht. Kreeg problemen met de radiateur...
Motor Centrum Rijen Motor Centrum Rijen 421 meter Net een nieuwe Suzuki V-Strom 800 DE aangeschaft bij MCRijen. Vanaf het éérste bezoek...
Kollies Parts Kollies Parts 1 km Blij met de schroeven, alleen de schroeven kwamen 3 dagen later dan gepland, kon koll...
Maskes Vespa Klassiekers Maskes Vespa Klassiekers 2 km Meesterlijke plaats om je vespa onderdelen halen
Recensies
Als BMW liefhebber kom ik hier regelmatig voor een stop tijdens mijn toertjes. Altijd welkom, en ze hebben goede koffie. De meeste actuele modellen van het merk staan ook altijd in de showroom.
Ze nemen echt de tijd voor je en staan je goed te woord, zonder opdringerig te zijn. Geweldige service.
Vriendelijke en eerlijke dealer. Nu 2 keer een 2e hands BMW's bij hen gekocht en alles is prima en conform afspraak afgehandeld. Ook een keer een garantiegeeval gehad en deze is ook zonder problemen opgelost. Gewoon een no-nonsense BMW dealer.
Top! Mooie winkel en nog belangrijker; heel goede service! Op de 1e verdieping kan je de kleding vinden ook met top service en klantvriendelijkheid
Hier werken medewerkers die hun vak verstaan. Goede communicatie met de klant en leveren perfect werk af. Hier durf ik met een gerust hart iedereen naar toe te sturen.
Een mooie ruime showroom met alle huidige nieuwe modellen BMW-motoren. Ook veel occasions. Ik word er altijd zeer net, eerlijk en correct geholpen. Ook bij het onderhoud!
De naam BMW wordt duur betaald, maar de zoeker naar moderne uitstraling moet bij BMW wezen. Ik hou meer van een echte motor, geen piep muis.
Fijne bmw dealer met een ruime voorraad, prettige communicatie en tijd voor iedere klant. Je wordt uitgebreid geholpen onder het genot van een kopje koffie en krijgt alle mogelijkheid voor een proefrit.
prima BMW dealer met prima service!
Eerst met motor proefrit gemaakt was niet goed. Daarna met een andere een proefrit gemaakt was het nog niet. Hierna een andere gekocht. Deze motor was al helemaal klaar gemaakt in de showroom gezet. Dit kwam heel goed uit omdat we op vakantie gingen. Het werd dus met de nieuwe motor op vakantie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid