facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moestuin by Suus

Moestuin by Suus

Info

Verticaalmoestuin systeem om het jaar rond je eigen groente, fruit en kruiden te kweken. Wel een moestuin maar niet hoeven spitten of onkruid wieden.



"hier leer je hoe je groente en kruiden zowel binnen als buiten kunt kweken op een verticale moestuin. workshops, hulp en begeleiding."
Adres: veenstraat 16, 5124 ND Molenschot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 654690000
Stad: Molenschot
Route: veenstraat 16
Postcode: 5124 ND


Recensies
Het Breda College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs. Op onze school geven we eigentijds en praktisch gericht onderwijs aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of chronische ziekte. Leerlingen stromen na het Breda College uit naar dagbesteding, arbeid of entreeonderwijs. We hebben sinds december 2022 een towergarden, waar we nu al de vruchten van plukken. Door de praktijkvakken aan elkaar te koppelen bereik je de mooiste resultaten. Erg mooi om te zien dat de cirkel tussen zaaien oogsten en serveren door de towergarden jaarrond mogelijk wordt gemaakt. Ook past deze perfect in het onderwijs omdat alle leerlingen hier mee aan de slag kunnen. Binnen het Breda College is ons doel dat onze leerlingen zich optimaal ontwikkelen tot een zo zelfstandig mogelijk lid van de maatschappij. De brug tussen leren en werken vormt de kern van ons onderwijs. Respect, veiligheid en verantwoordelijkheid zijn het fundament. De natuur komt steeds verder van de leerlingen af te staan maar hiermee maak je het interessant. Door de passende groente te kweken.
Suus is deskundig en zeer toegankelijk. Ze levert een compleet pakket en neemt alle rust en tijd alles uit te leggen en je te laten experimenteren. Het was net een middagje samen op vakantie toen ze me hielp mijn toren op te starten.
Fijne hulp, bij het realiseren van het kweken van je eigen kruiden en groenten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid