facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MoerVerhuur.nl

MoerVerhuur.nl

Info

MoerVerhuur verhuurt professioneel gereedschap tegen een aantrekkelijke prijs.

Geschiedenis

MoerVerhuur verhuurt professioneel gereedschap tegen een aantrekkelijke prijs.

Producten

-minigravers
-hoogwerkers
-trilplaten
-aanhangwagens
-divers elektrisch gereedschap
-tuingereedschap
-rolsteigers & ladders
-sloopgereedschap
-betongereedschap

Wij streven naar een zo uitgebreid mogelijk assortiment om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.



"Moerverhuur is een jong verhuurbedrijf uit Kapelle. Wij verhuren professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs.Onze missie luidt:Moerverhuur wil professioneel gereedschap toegankelijk maken voor zowel de particulier als de professional tegen een scherpe prijs en met een goede service. Iedereen die iets huurt bij Moerverhuur moet met een lach op zijn gezicht onze vestiging verlaten. Vanuit onze vestiging in Kapelle willen wij heel Zeeland bedienen, waardoor wij bezorgen tegen een scherpe prijs."
Adres: Kloosterweg 4A, 4421 PV Biezelinge
Telefoonnummer: 0113308624
ln.ruuhrevreom@ofni
Stad: Biezelinge
Route: Kloosterweg 4A
Postcode: 4421 PV


Recensies
Super team, wij hadden eerst een electrische hoogwerker gehuurd, maar toen we erachter kwamen dat die niet bij ons achter in de tuin kwam even gekeken met het Team om de order om te zetten naar een steiger. Via WhatsApp is dit allemaal uitstekend geregeld, met advies, tips en uiteindelijk de perfecte oplossing die bovendien nog dezelfde avond werd afgeleverd! uitstekend. Ophalen ging ook vlot, en kan niet anders zeggen dat ze ons de volgende keer weer zien als klant! Nogmaals bedankt!
Top materiaal en gewoon voor eerlijke prijzen. Vandaag een aanhanger hoogwerker gehuurd .top apparaat
Goede en mooie huifaanhanger gehuurd tegen prima prijs goede en duidelijke afspraken ook voor vervolg huren.
Mijn broer zat met zijn personen Auto vast in een weiland, en Moer verhuur was het enige bedrijf in de omgeving die oprijplaten verhuurd die sterk genoeg waren voor een personenauto, tegen een hele goede prijs. Ander groot pluspunt is dat je je gehuurde spullen 24/7 kan terug brengen! Super service!
Al meerdere machines bij Moerverhuur gehuurd. Goed spul voor een nette prijs
Mooi bedrijf met uitstekende service
Nu al meerdere malen verschillende machines gehuurd. lage prijs hoge service en zelfs goed advies. Gehuurd voor twee dagen, maar na een dag al klaar? dan betaal je gewoon voor 1 dag.
Klein ongelukje gehad met een omgevallen jerrycan frituurvet in de kofferbak.. direct naar Moerverhuur.nl bericht met de vraag of zij iets hadden liggen waarmee ik het frituurvet kon verwijderen. Binnen 10 minuten een antwoord en diezelfde avond nog de tapijtreiniger gehuurd. De auto is weer frituurvet vrij. Super service zo!
Een heel goed verhuur bedrijf de keuze is reuze je kan het zo gek niet bedenken of de mannen kunnen hét wel regelen een héle goeie service ten top de mannen zijn altijd berijkbaar en als je ergens niet uitkomt leggen ze hét heel duidelijk en goed uit hier ga ik zeker als ik weer wat nodig heb zeker te weten terug noar toe ga vooral zo door hè mannen jullie hebben echt een hart voor de zaak en werken er hard voor top kwaliteit
Met de hemelvaart een minigraver gehuurd om een vijver in mijn tuin te graven. Top service ook tot s'avonds laat. Zo vertelde ze mij welk gereedschap het beste zou zijn en uiteindelijk voor een scherpe prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid