facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moeders Mooiste

Moeders Mooiste

Info

Welkom bij Moeders Mooiste kinderwinkel

Geschiedenis

In hartje Den Bosch vindt u onze mooie en altijd verrassende baby- en kinderwinkel.

Moeders Mooiste is een unieke en complete winkel van 450 vierkante meter waar u altijd slaagt voor uw baby en kindje.
Wij besteden veel aandacht aan de inrichting van baby- en kinderkamers in diverse stijlen met decoratieve artikelen zoals prachtig beddengoed, verlichting, klamboes en speelgoed.

U kunt bij ons terecht voor de allermooiste baby- en kinderkleding vanaf 0 tot 14 jaar. Wij verkopen onder andere de merken: American Outiftters, Armani, Bomba,Burberry, Eliane et Lena, IKKS, Jottum, Kid Kid, Oilily, Ralph Lauren en Vingino.

Bij Moeders Mooiste bent u ook aan het juiste adres voor goed advies en een ruime keuze in de beste kinderwagens en autostoelen, onder andere van de merken Bugaboo, Joolz, Stokke, Maxi-Cosi en MacLaren.

Tevens hebben wij een ruim assortiment aan educatief speelgoed voor het insprireren en ontwikkelen van uw kindje. Ook voor originele cadeau's verassen wij u graag met mooie merken zoals Bloomingville, Djeco, Janod, Lamaze, Lilliputiens en Maileg.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze winkel waar een deskundig verkoopteam u graag advies geeft, of bestel uw producten hier online in onze webshop.

Graag tot ziens bij,

Han Hoogwijk en team
Moeders Mooiste kinderwinkel



"Moeders Mooiste en Trots Juniorstore, de twee mooiste en leukste kinderwinkels van 's-Hertogenbosch in één straat, dicht bij elkaar dus wat wil je nog meer. Moeders Mooiste babywinkel, het mooiste voor kind en ouders. Van baby kleding, kinderwagens, beddengoed en veel cadeautjes en andere hebbedingetjes. Leuk!Trots juniorstore is onze hippe, stoere, fashion en lifestyle store voor kinderen in de leeftijd van 3–16 jaar."
Adres: Vughterstraat 123, 5211 GA 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0735030001
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Vughterstraat 123
Postcode: 5211 GA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderkleding Den Bosch centrum, Moeders Mooiste theatersport, Baby kleding Den Bosch, Moeders Mooiste Leiden, Cadeaubon moeders mooiste, Babykleding winkels, Petozzi, Babywinkel Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poppedoll Poppedoll 41 meter Slechte service en hele onvriendelijke medewerksters. Ik heb 22/05 een bestelling ged...
TROTS Junior Store TROTS Junior Store 102 meter Prachtige merken en een breed assortiment.
myHummy.nl myHummy.nl 3 km De lieve MyHummy's hielpen talloze kinderen al om te slapen - hopelijk binnenkort ook...
By Sientje outletkinderkleding By Sientje outletkinderkleding 6 km Outletkinderkleding Zoelen - 's Hertogenbosch
Recensies
Een bugaboo kinderwagen via hier gekocht, omdat het goedkoper dan elders was contact via marktplaats en afhandeling ging snel, snel geleverd nieuw in doos maar daar blijft het bij. Heb je na aankoop service nodig ho maar, na een defect aan de kinderwagen direct gemaild en alle bewijsstukken geleverd. Na weken mailen en bellen of ze een garantie claim voor mij kunnen indienen en ik maar geen respons terug krijg hierbij een review, krijg je ze niet te pakken, geen mail terug geen telefoontje terug er wordt telefonisch continue aangegeven ja wij zullen u zsm beantwoorden. Ik heb nog 3 jaar!!garantie, maar kan alleen maar duimen dat er in de tussentijd geen defecten meer voorkomen en kan fluiten naar de vervangende onderdeel. Contact gehad met Bugaboo zelf en die geeft aan dat er na 5 weken nog geen garantie claim is ingediend door deze kinderwinkel schandalig! Ik raad iedereen dan ook af om hier een dure aankoop te doen, omdat ze hun na service niet kunnen garanderen terwijl ze als retailer dit gewoon vergoed krijgen en het hoort bij de garantie service.
Via marktplaats een nieuwe Bugaboo kinderwagen hier gekocht. Wilde hier graag een andere kap bij en deze werd voor een kleine meerprijs extra geleverd. Bestelling na enkele dagen in huis. Zojuist de kinderwagen in elkaar gezet, prachtig! Fijn bedrijf, contact was makkelijk en snel. Aanrader!
Hele fijne winkel met lief personeel en een prachtig assortiment van mooie merken in een heel gaaf pand.
Een hele leuke en mooie winkel om lekker in te neuzen. Ze hebben altijd een ruim assortiment Maileg spulletjes en leuke Jellycat knuffels en nog veel meer. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en de spulletjes worden mooi voor je ingepakt. Zowel langsgaan als bestellen is een aanrader!
Dit heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt! Vorige week zijn wij hier langs geweest om baby kleding te kopen voor een feestelijke aangelegenheid. De service die we kregen was echt om te janken. Alle kleding hangt door elkaar en de vrouw achter de balie stond een beetje arrogant voor haar uit te staren en nam verder ook geen enkele moeite om even te komen helpen. Nadat we haar aanspraken wees ze aan waar bepaalde kledingstukken lagen/hingen, maar ze nam verder ook geen enkele moeite om even mee te zoeken naar de juiste maat en in het meedenken om een geschikte outfit samen te stellen. Kortom we hebben uiteindelijk zelf moeten zoeken naar de kledingstukken, maar wij komen hier echt nooit meer.
Op 9 mei heb ik het witte Sebra Kili ledikant incl. matras besteld. Het bedje stond op voorraad en vandaar dat ik mijn bestelling plaatste. Inmiddels zijn we 7 weken verder en heb ik niks ontvangen. Ik kreeg na mijn bestelling vrij snel te horen dat het voorraadsysteem niet bijgewerkt was en dat ze het ledikantje gingen nabestellen. Dit zou geleverd worden binnen 1-3 weken. Tussendoor heb ik via Instagram gevraagd in welke week de levering zou zijn, maar na die week hoorde ik wéér niks. Wat bleek? Iedereen was geïnformeerd over een nieuwe vertraging maar ze waren mij vergeten in te lichten. Oké kan gebeuren dacht ik. Op 12 juni werd mij beloofd dat er contact met de leverancier zou worden opgenomen en ik het daarna zou horen. Maar nee hoor het is inmiddels 25 juni en ik heb wéér NIKS gehoord. Het ledikant heb ik uiteindelijk besteld bij een andere webshop en deze werd meteen geleverd. Ik vind de service van Moeders Mooiste echt onwijs slecht en dat terwijl dit gaat om een aankoop van €850,-. Met een baby op komst wil je gewoon weten wanneer je een ledikant kan verwachten, maar contact onderhouden en beloftes nakomen doet dit bedrijf niet. Zonde! Ik zou hier dus zeker niet bestellen en al helemaal niet vooruit betalen. Ben blij dat ik dit ook niet heb gedaan ;-.
Niet klantvriendelijk. We spraken een prijs af maar deze werd niet nagekomen. Vervolgens krijgen wij een e-mail dat we de afspraak dan wel fout zouden hebben begrepen. Om te beginnen, dit soort dingen wikkel je zeker na uiteenlopende grote en kleine aankopen niet per e-mail maar in persoon of per telefoon af. Wij hebben daarnaast ook netjes per e-mail gereageerd waarop wij vroegen om een reactie. Deze is nooit gekomen. Vorige week wederom langs gegaan bij hen in de winkel. De eigenaar was er niet. Ik verzocht om hierover nog gebeld te worden. Er zou een terugbelverzoek worden neergelegd. We zijn nooit meer gebeld. Daarnaast, we maakten tijdens het bestellen van het bedje afspraken over de levertijd. Toen het eenmaal zover was, bleek hij dit vergeten te zijn. Gelukkig stond er nog net 1 bedje in voorraad. Deze was voor anderen gereserveerd - zo zei hij - maar hebben wij toch meegekregen. Desondanks bleef het enorm rommelig. Hij wist niet meer welke spullen we nu precies hadden gereserveerd en haalde van alles door elkaar. Erg jammer. Het is een mooie winkel en wij zijn goed geadviseerd, maar wanneer je je zaken niet op orde hebt en zo onvriendelijk met klanten om gaat, komen wij niet meer terug.
De winkel is prachtig en heeft een goed en ruim assortiment. Je kunt er heerlijk rondneuzen en je hart ophalen bij al dat moois. De prijzen zijn zoals ze ook op de diverse webshops zijn. Twee nadelen: kom je met een wandelwagen dan is het lastig binnenkomen. De schuine opstap gaat nog, maar de deur daarna is moeilijk open houden en manoeuvreren. En dan puntje twee: het personeel. Er staat een vriendelijke man en een aardige jongedame met een bruine pony. Maar meestal tref ik een chagrijnig kijkende blondine ?, die niet te hulp schiet bij de deur of je vriendelijk helpt. Echt een tegenvaller voor zo'n winkel.
Gisteren ging ik voor het eerst naar deze zaak om een cadeautje te kopen. Prachtige winkel, mooie merkjes, je kunt op je gemak rondneuzen. Alleen de jongedame die er werkte vond ik niet vriendelijk. Ze sprak met een collega op een negatieve toon over het feit dat dingen niet voorradig waren, en dat dat altijd zo was, terwijl ik dat kon horen. Dat vind ik al niet professioneel. Met afrekenen was ze kortaf. Toen ze mijn cadeautje ging inpakken, vroeg ze: "Jongen of meisje"? Ik antwoordde dat ik dat nog niet wist, omdat het een cadeautje voor de eerste echo van mijn dochter was. Daar reageerde ze niet op; ik kreeg het pakje overhandigd en zag thuis pas dat het schots en scheef was ingepakt. Kortom, ik miste klantvriendelijkheid, professionaliteit en beleefdheid. Ik wil graag terugkomen naar deze winkel maar hoop dan wel door iemand anders geholpen te worden.
Mooie winkel met zowat alle exclusieve baby merkjes! Hoge kwaliteit spullen en mooi opgezet in de winkel. Verbeterpunten: de website! Overzichtelijk maken per categorie en alle producten ook online verkopen, met als optie ophalen in de winkel. Dat zou de winkel goed doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid