facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moeder Natuur

Moeder Natuur

Info

Buurtsupermarkt voor al uw duurzame, biologische en natuurlijke boodschappen en maaltijden. Open op werkdagen en zaterdag van 9-20u en zondag van 11-19u!

Geschiedenis

Moeder Natuur is een intieme en gezellige biologische supermarkt in de Amsterdamse Rivierenbuurt (Rijnstraat) met een breed assortiment aan duurzame, biologische, natuurlijke producten en maaltijden. U kunt bij ons terecht voor al uw dagelijkse biologische boodschappen, waaronder een uitgebreid assortiment groenten en fruit, allerlei kruiden en specerijen, sappen en zuivelproducten, smakelijke delicatessen, mooie wijnen en dagelijks vers brood van Bakkerij Verbeek. Daarnaast kunt u bij ons elke dag allerlei soorten verse kant-en-klaar maaltijden en salades uit eigen keuken afhalen.

Adres: Rijnstraat 123 , Amsterdam 1079 HB, NL
Telefoonnummer: 020 644 4498
Stad: Amsterdam
Route: Rijnstraat 123
Postcode: 1079 HB


Openingstijden

Maandag: 09:00-20:00
Dinsdag: 09:00-20:00
Woensdag: 09:00-20:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-20:00
Zondag: 11:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: moeder natuur betekenis, moeder natuur tattoo, wat is moeder natuur, moeder natuur onze taal, moeder natuur smurfen, moeder natuur frans, moeder natuur hoofdletters, moeder natuur amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ekoplaza Ekoplaza 1 km
Landmarkt Landmarkt 1 km Mooie tuin. Prima eten en vriendelijke bediening. Ze moeten alleen iets aan de geluid...
Estafette Estafette 2 km Super fijne winkel. Prima prijs-kwaliteit. Leuke mensen. Je zou er bijna je baan voor...
Ekodis Ekodis 2 km Zo’n fijne winkel dit, met heel mooi assortiment. Doordat ze zelfstandig zijn, kan je...
Le Salonard Le Salonard 2 km Prachtige winkel met onwijs vriendelijke mensen waar heerlijke broden, kazen en vlees...
Venkel Venkel 2 km Alweer een plek waar je een lekkere salade kunt eten voor lunch of avond eten. Het co...
De Aanzet De Aanzet 2 km Hele gezellige biologische buurtsuper met klantvriendeljjk personeel en 'fair pricing...
Le Pain Quotidien - Beethovenstraat Le Pain Quotidien - Beethovenstraat 2 km Veel spijt dat we niet naar het Melkhuis zijn gegaan. Na drie maal verkeerde bestelli...
Biolicious Biolicious 2 km
marqt marqt 2 km
Ekoplaza Ekoplaza 2 km
The Cold Pressed Juicery The Cold Pressed Juicery 3 km De sapjes zijn heerlijk, maar wel overpriced. Een aantal keer is de bestelling niet g...
Ekoplaza Ekoplaza 3 km
Ekoplaza Ekoplaza 3 km
Ekoplaza Ekoplaza 3 km
Ekoplaza Ekoplaza 3 km
Eko Plaza Eko Plaza 3 km
Little Plant Pantry Little Plant Pantry 3 km Bij toeval - en met trek - kwamen we dit kleine winkeltje/ eethuisje tegen in de mooi...
Recensies
Gezellige buurtwinkel met uitgebreid assortiment biologische producten en heerlijke gezonde vegetarische maaltijden. Ze hebben ook overheerlijk broodbeleg zoals humus, baba ganoush en muhammara. Allemaal uit eigen keuken!
Al meerdere keren producten gekocht die over de datum bleken bij thuiskomst. Sommigen zelfs jaren !!!. Bij terugkomst kon er geen sorry vanaf. Personeel is onvriendelijk.
Hele fijne winkel kom er al jaren, top producten zeker een aanrader!
Zeer onvriendelijk personeel. Te beroerd om te kijken of een pakket geleverd is aan de hand van alle benodigde gegevens!
Zeer onhygiënisch en uiterst onvriendelijk. Ze zijn niet open op openingstijden maar alleen wanneer het uitkomt gok dus niet om er even heen te gaan en dan nog is niemand bereid om te helpen. Ik schrijf nooit reviews maar dit is echt vreselijk. Absoluut geen aanrader!
Iedere keer als ik hier binnenkom zit de familie vol in zicht aan tafel te eten en is iedereen te beroerd om op te staan om een klant te helpen. Moeder Natuur en s daarnaast een DPD pakketpunt, maar blijkbaar alleen als het hun uitkomt. Zojuist heb ik een kilometer heen én weer terug mogen lopen met een groot en zwaar pakket. Dit omdat ze al een paar pakketjes hadden liggen en mijne er ‘echt niet meer bij kon’. Dat sloeg echt nergens op want er was meer dan voldoende ruimte. Ik ben ook heel benieuwd wat DPD hiervan vindt. Ik heb al eens eerder nagedacht om een slechte review te schrijven, bijvoorbeeld nadat ik hier voor €12 de smerigste en kleinste portie lasagna ooit kocht, of alle keren dat ik, terwijl ik direct oogcontact met de familie aan tafel had, minutenlang moest wachten voordat iemand maar eens opstond om met me af te rekenen. Maar deze afhandeling met mijn pakket slaat echt ALLES. Gun deze mensen je geld niet.
Vond de aubergine ovenschotel niet erg lekker, de salades ook niet goed op smaak. Daarnaast zijn ze erg onbeleefd en onvriendelijk, helemaal als je iets met een dpd pakketje wilt doen.
Biologisch kopen en de kleine winkels steunen is een goeie bijdrage aan een betere wereld! Dit is een prettige winkel met een groot assortiment voor zo'n klein oppervlak. Goeie aanbiedingen en lekkere kant en klaar maaltijden. Ik vind de pakketservice van DPD ook heel handig. Ik doe hierdoor vaker boodschappen bij Moeder Natuur Voeding
Onprofessioneel en onvriendelijk, de eigenaresse weigert blijft mijn pakketje van de dpd terugsturen, dit is binnen het toelaatbare gewicht en afmetingen. Mevrouw wil graag centjes verdienen door afhaalpunt te zijn, maar wil zich niet aan de regels houden. Hele dramas waarom mevrouw vindt dat het pakketje niet bij haar kan staan, mevrouw haar stemmingswisselen zijn ook enorm, besteed je hard verdiende center ergens anders want zei verdient het niet.
Fijn familiebedrijf met verse groenten en fruit. Geen onderdeel van een keten. Fun hun vele klanten. Ook leverancier De Nieuwe Band is een mooi bewust bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid