facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Modus Design

Modus Design

Info

Maandag t/m Vrijdag kunt u op afspraak terecht.
Toe aan een compleet nieuw interieur of op zoek naar iets nieuws voor dat raam op het zuiden? De interieurontwerpers van MODUS DESIGN gaan graag de uitdaging aan en geven u graag interieuradvies.

Geschiedenis

Toe aan een compleet nieuw interieur of op zoek naar iets nieuws voor dat raam op het zuiden? De interieurontwerpers van MODUS DESIGN gaan graag de uitdaging aan en geven u graag interieuradvies. Wij komen met oplossingen waarvan u tijd en geld bespaart!



"MODUS DESIGN werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bent u geïnteresseerd maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons, of kom gewoon langs in onze prachtige studio."
Adres: Herenstraat 28a, 2651 CB Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 010 2038283
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Herenstraat 28a
Postcode: 2651 CB



op zoek naar gerelateerd: PVC vloeren Berkel en Rodenrijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bergers Interieurs BV Bergers Interieurs BV 192 meter Hele mooie meubels en een hele goede klantenservice. Iedereen denkt met je mee.
G&F Services G&F Services 437 meter G&F Services, Totale ontzorging voor u! Home, Garden, Automobile.
Woninginrichting-Aanhuis.nl Berkel en Rodenrijs Woninginrichting-Aanhuis.nl Berkel en Rodenr... 440 meter De relaxfauteuils zijn keurig afgeleverd en netjes geïnstalleerd, we keijken kritisch...
Vloerenleggersbedrijf Gerard Vloerenleggersbedrijf Gerard 520 meter Plezierige en betrouwbare parketleggers. Topkwaliteit.
Sasserd Sasserd 1 km Liefde voor papier en letters gecombineerd in woonaccessoires.
D-signmeubels.nl D-signmeubels.nl 1 km Scherpe prijzen en vriendelijk geholpen. Goede service, kortom: aan te raden!!
Deurenspecialist Simon Maree Deurenspecialist Simon Maree 2 km Lang op gewacht, erg lang. Maar resultaat mag er zeker zijn. Zeer, zeer blij mee. Goe...
Ztijl Design - Vintage Furniture and Lamps Ztijl Design - Vintage Furniture and Lamps 2 km Leuke winkel, aardige verkoper. Eerst een afspraak maken. Niet heel veel assortiment ...
Recensies
Tevreden met de vloer. Mooi gelegd, veel keuze. Een kennis was voordeliger uit bij een meer landelijke partij, maar het niveau van afwerking kon niet tippen aan de vloer die Modus heeft geplaatst.
Ik ben hier geweest om stalen te halen voor een pvc vloer. Die er binnenkort bij ons in gaat als het goed is . Ben goed geholpen en mocht ook stalen meenemen. Heb nog geen keuze gemaakt. Dus we komen nog terug om verder te kiezen.
Vertaald door Google Leuk Origineel Nice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid