facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Modevakschool Menke

Modevakschool Menke

Info

Ik help vrouwen, die een bijdrage willen leveren aan een duurzame wereld door het maken van een basisgarderobe op maat. Daarnaast geef ik naailes/naaicursus, diverse mode-opleidingen en masterclasses.

Geschiedenis

Ik ben een ambitieuze ondernemer, gedreven en super enthousiaste vakvrouw in mijn eigen bedrijf Modevakschool Menke.
Ik help vrouwen met het maken van een persoonlijke tijdloze basisgarderobe op maat, bestaande uit 5 kledingstukken, welke ze met plezier zullen dragen en waarin ze zich mooi en zelfverzekerd voelen, om zo een zinvolle bijdrage te leveren aan de duurzaamheid van de wereld.
Ik wil het ambachtelijk kleermakersvak over brengen op de volgende generatie(s). Dit mooie ambacht mag niet verloren gaan.
Naast de naaicursus leidt ik mensen op voor het branche-erkend diploma costumière en coupeuse/kleermaker. Tevens verzorg ik de opleiding tot couture specialist en lerares. Met deze diploma's op zak, kunnen ze een eigen bedrijf opstarten.

Adres: Oude Telgterweg 208a, 3853 PH Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0627411224
Stad: Ermelo
Route: Oude Telgterweg 208a
Postcode: 3853 PH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 11:00
Woensdag: 09:00 - 11:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid