facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Modernphonedieren

Info

Voor elk type telefoon of tablet reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Verder bestaat ons assortiment uit een gevarieerde collectie van de nieuwste smartphones en prepaid toestellen van bekende merken. Ook kun je je oude toestel bij ons inruilen



"Bij ons moet je zijn wanneer je problemen hebt met jouw telefoon. Wij zijn de meest betrouwbare telefoonzaak in Dieren en omgeving."
Adres: Callunaplein 67, 6951CN Dieren
Telefoonnummer: +31616666700
Stad: Dieren
Route: Callunaplein 67
Postcode: 6951CN


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Modernphonedieren Modernphonedieren 0 meter Top service. Ik ben snel en nauwkeurig geholpen!
Folkers service Folkers service 75 meter witgoed reparatie bedrijf en elektra winkel
Expert Dieren Expert Dieren 245 meter Goede service klantvriendelijk TOP
Recensies
Een ongelofelijk klantvriendelijk en servicegericht bedrijf. Vandaag het scherm van mijn I Phone naar volle tevredenheid laten vervangen. Dikke chapeau voor de sympathieke man die mij geholpen heeft.
Erg goed bedrijf waarbij je naast een goed advies goed geholpen wordt op vragen die je hebt. Er wordt meegedacht en gekeken bij problemen waar ze goede en passende oplossingen voor hebben. Goede service!
Babyfoon lader was kapot. Even een berichtje en gelijk een antwoord terug. Kon hem snel brengen en de helft van de prijs van de andere zaken die ik heb gevraagd. Toppers
Dit is dé telefoonreparatie winkel van Dieren en omgeving. Zoek niet meer verder. Je wordt super goed geholpen en ze zijn in tegenstelling tot andere telefoonreparatie winkels niet uit op geld, maar om de klant de beste hulp te bieden. Ga zo door Habib!
Klantgericht en zeer vriendelijk. Telefoon wilde niet opladen dus heb ik Modern phone gebeld. Werd snel geholpen en met effectieve inspanning was mijn mobiel weer zo goed als nieuw!
fijne zaak,meneer heeft op mijn I phone nwe software gezet, ging eerst prima, daarna kleine storing, maar werkt weer prima, Dit is nog een echte zaak met verstand van zaken en service
Zeer goede service, neemt de tijd voor je en heeft al meerdere keren geholpen bij problemen. Zeker een aanrader.
Deze meneer heeft gratis mijn oplaadconnector schoongemaakt, heel fijn!
Goede service, zeer vriendelijke en eerlijke mensen. En een goede prijs gekregen voor de reparatie van mijn telefoon.
Scherm van mijn Ipad laten repareren. Perfect gedaan en ook service van het huis voor een niet gerelateerd ander probleem met de Ipad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid