facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Modern Romance

Modern Romance

Info

Een nieuwe trouwboetiek in Hilversum



"Bij Modern Romance draait het allemaal om jou te laten stralen in jouw droomjurk. Tijdens een pasafspraak gaan we samen op zoek naar dé perfecte trouwjurk dat bij jouw persoonlijkheid past. Of je nu een romantische stijl hebt, van bohemian bruidsjurken houdt of helemaal weg bent van onconventionele trouwjurken. Wat het ook is, bij Modern Romance wordt de zoektocht naar jouw droomjurk een fijne ervaring."
Adres: Melkpad 9-A, 1217JZ Hilversum
Telefoonnummer: 0352011660
Stad: Hilversum
Route: Melkpad 9-A
Postcode: 1217JZ



op zoek naar gerelateerd: modern romance bridal, modern romance band
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buro NSign Buro NSign 515 meter Buro NSign is zeer betrokken en professionele partner in merkbeleving.
Recensies
Zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Modern Romance mijn jurk uit te zoeken! Enorm goed geholpen en er werd echt alle tijd voor mij genomen. De sfeer in de winkel is heel prettig! En de meiden zijn zo lief en behulpzaam. Wat ik zelf heel fijn vond is dat jij zelf rustig in de rekken mag kijken naar de perfecte jurk. Op deze manier had ik het gevoel dat ik niks had gemist of de verkeerde keuze had gemaakt qua jurk. Bedankt voor jullie goede hulp en bij het vinden van mijn trouwjurk!
Vorig weekend mijn jurk opgehaald voor mijn trouw in september. Jurk was perfect op maat en de service was weer helemaal top! Ik mocht rustig passen, er was geen rush. Alles ging prima! Ik ben super tevreden over de service maar ook de jurken wauw, moeilijk kiezen hoor! Ik ben meteen verliefd geworden op mijn jurk en zo blij dat ik letterlijk mag schitteren op de mooiste dag van mijn leven! Ra ra ra welke jurk heb ik gekozen Ik raad alle bruidjes aan een kijkje te nemen bij Modern Romance!
Ik ben vandaag echt fantastisch geholpen bij Modern Romance. Ze hebben prachtige jurken en nemen echt uitgebreid de tijd. Daarnaast denken ze ook met je mee! Echt een aanrader!
Modern Romance, gelegen in Hilversum, is een prachtige winkel waar je één op één geholpen wordt. De winkel is niet heel groot, maar Modern Romance heeft een waanzinnige collectie met mooie en uiteenlopende jurken. De winkel is netjes, stijlvol en oogt rustig. Amy, degene die mij hielp gaf de ruimte om zelf in de spiegel te kijken en je mening te vormen over de jurk. Ook bood zij aan om een filmpje te maken, zodat ik thuis nog eens rustig kon kijken. Erg attent! Ik heb er slechts één gepast, omdat die jurk er voor mij uit sprong op de website. Ook heb ik de eigenaresse ontmoet, het is duidelijk dat zij veel plezier heeft in haar werk en winkel, en daarnaast enorm veel kennis en passie in pacht heeft. Op zoek naar een bruidsjurk? Maak dan zeker een afspraak bij Modern Romance!
Ik ben heel blij dat ik hier mijn bruidsjurk gekocht heb. Amy nam de tijd en dacht goed mee. Ik was al bij verschillende bruidswinkels geweest maar vond hier direct de perfecte jurk.
Super fijne winkel, met de mooiste jurken. Jurken van merken die nergens anders in Nederland verkocht worden! Ik ben van begin lees voor daadwerkelijk bezoek tot einde zelfs na de jurk te hebben meegenomen super goed geholpen zowel in de zaak als per mail. Ik kon er met al mijn vragen terecht. Hele fijne ervaring en raad deze winkel iedereen aan!
Ik heb mijn bruidsjurk gevonden bij Modern Romance. Ik kwam bij deze winkel terecht, omdat ik een jurk zocht die net even anders was dan de typische trouwjurken. Bij Modern Romance ben ik geslaagd en heel goed geholpen. Er werd op een fijne manier naar mijn wensen geluisterd en mee gedacht. Ook na de aankoop kon ik met al mijn vragen bij hen terecht.
Voor het vinden van de allermooiste trouwjurk ben ik verschillende boetiekjes afgeweest en hier heb ik hem gevonden. Bij Modern Romance Bridal voelde ik me gelijk thuis, het is een hele fijne boetiek met een ontspannen sfeer. Er wordt echt de tijd voor je genomen bij het passen van een aantal jurken. Modern Romance Bridal heeft hele mooie merken, en de jurken worden met liefde uitgezocht. Ik zou deze boetiek aan iedereen aanraden bij het zoeken van je droomjurk!
Een fantastische bruidsjurken winkel met speciale jurken die niet snel in andere bruidswinkels te vinden zijn. Door top service van de vriendelijke dames heb ik mijn droomjurk gevonden die als gegoten zat. Ik zou deze bruidswinkel aan iedereen aanraden!
Ik ben bij Modern Romance geslaagd voor mijn trouwjurk en wat was het een fijne ervaring! Thuhien is heel vriendelijk en heeft alle geduld van de wereld. Je krijgt alle ruimte om zelf door de rekken te gaan en vervolgens je favorieten in alle rust te passen. Ik voelde mij hier meteen op mijn gemak, wat voor mij heel belangrijk was. De collectie is groot en er hangen genoeg pareltjes. Verschillende stijlen en prijsklassen, maar stuk voor stuk prachtige jurken. Dank je wel lieve Thuhien! We hebben ervan genoten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid