facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Modelbus.nl

Modelbus.nl

Info

Bij Modelbus.nl vindt verzamelaar en modelbouwhobbyist een groot assortiment modelbussen van Rietze Automodelle, HollandOto en meer fabrikanten.



"Sinds 2007 bieden wij verzamelaars een uitgebreid assortiment modelbussen, die door gerenommeerde merken worden gemaakt, vaak ook exclusief voor ons. U vindt ons ook op de diverse ruilbeurzen in binnen en buitenland. Afhalen van bestellingen is na afspraak op zaterdag op ons kantooradres mogelijk."
Adres: Koninginneweg 6, 2225 HK Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 0718886188
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Koninginneweg 6
Postcode: 2225 HK


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brownies&downieS Katwijk Brownies&downieS Katwijk 367 meter B&D Katwijk is een lunchroom gelegen aan de rand van het centrum van Katwijk aan Zee....
The Lemon Tree Thuisbezorgd The Lemon Tree Thuisbezorgd 454 meter Heerlijk Vers belegde stokbroodjes,wraps en meer bij u thuisbezorgd. Bel uw bestellin...
Gert Ouwehand Transport Gert Ouwehand Transport 465 meter nat-internationaal transport
Poeliersbedrijf Sterk Poeliersbedrijf Sterk 490 meter Wat een top tent! Goed en vriendelijke advies. Goede kwaliteit van producten. Ook vee...
Gastouderopvang Villa Vreugde Katwijk Gastouderopvang Villa Vreugde Katwijk 2 km Kleinschalige, professionele en liefdevolle opvang in een huiselijke sfeer.
Meijvogel Schilderwerken Meijvogel Schilderwerken 2 km Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Van klaveren Infra Van klaveren Infra 3 km Archeologische graafwerkzaamheden-Grond,straat en Rioolwerk.-Slopen en vernieuwen Sta...
Recensies
1 kritische opmerking en hij blokkeert je. Kwaliteit levert hij niet en klantvriendelijk is dit bedrijf totaal niet. Hij maakt constant ruzie met vervoerders, fabrikanten en klanten. KOOP HIER NIET!!
Uitstekend assortiment aan schaalmodellen van bussen, regelmatig zelfs exclusief op deze site bestelbare modellen. Zeker een aanrader voor verzamelaars en bij de modelspoorbaan. Bij mijn laatste bestelling was er even iets fout gegaan maar dit is boven verwachting goed opgelost vandaar 5 sterren.
Vandaag weer een bestelling gehad. Helaas de bestelde bussen niet compleet, maar daar over goed geïnformeerd. Iets waarvan ik dacht dat het nog niet geleverd kon worden zat er wel bij. En dat terwijl ik dat nog niet eens betaald heb, netjes! En de ontbrekende bussen, die komen vanzelf.
Direct en eerlijke mening van mijn. Producten zijn top niks mis mee. Op enkele Haaglanden bussen na Klantenservice is waardeloos. Vriendelijkheid bestaat niet. 2x op een beurs ontmoet en ik vroeg het één en ander, de antwoorden waren kortaf en ongeïnteresseerd. Voor mijn geen optie meer om hier ooit nog wat te kopen. Tevens zichzelf 5 sterren review geven onder eigen naam met verlinking naar site.
Ervaring met Dimako Trading is zéér positief. Altijd vriendelijk, snelle afhandeling en ook persoonlijk makkelijk bereikbaar. Wanneer iets niet leverbaar is krijg je snel na je bestelling een bericht en zonodig het geld terug. Meedenken over oplossingen wanneer er iets niet goed loopt of anders loopt dan men verwacht. Zowel online als op beurzen altijd vriendelijk aanspreekbaar.
Producten is niks mis mee. Maar de klantenservice afhandeling is echt onder de maat. Kritiek wordt niets mee gedaan en als klant kan je nogal vreemde reacties terugverwachten klant zou koning moeten zijn. Wanneer je een bestelling plaatst wordt je slecht op de hoogte gehouden van of producten opgehaald kunnen worden. Op het moment dat er 2 bestellingen worden samengevoegd dan moet je maar ruiken dat als er 1 van de 2 bestellingen op "Gereed voor levering" staat dat dan ook alles op te halen is. Kom je de modellen niet direct afhalen dan heb je de kans dat de gereserveerde modellen worden doorverkocht DIT ZONDER EEN WAARSCHUWING. De eigenaar doet per mail net alsof je de enige klant bent die problemen met de afhandeling heeft terwijl deze reviews hier het tegendeel bewijzen. In de afgelopen jaren meerdere bestellingen geplaatst waarvan het lang niet altijd goed ging met afhandeling van de bestelling. Met als toppunt nog het verdwijnen van mijn account waardoor de vaste klanten korting ook weer op 0 begon. Het is dat sommige modellen echt alleen maar exclusief bij deze winkel verkocht worden, anders zou ik ze er niet kopen. Afhandeling van fouten gaat meneer uit de weg door je gebruikersaccount in de webshop te blokkeren. En laat verder niets meer van zich horen. Jammer om op zo'n manier met KLANTEN om te gaan. Ook als je een klacht indien hoef je geen reactie te verwachten. Het hele WebwinkelKeur zegt niets, dit is iets wat de webshop 'koopt' en zegt niet veel over de werkelijke kwaliteit van de shop!
Je kan ook toevallig nog via Youtube zijn ingelogd op je andere account beste meneer Kooij. Anyway, jouw reactie spreekt boekdelen. Iedereen mag eerlijk zijn mening geven, wat ik dan ook gedaan heb. In plaats van er wat mee te doen om waar het kan je service te verbeteren, ga je klanten maar persoonlijk aanvallen. Jammer. Je kan er ook je voordeel mee doen, ook negatieve kritiek is nuttig. En zag gewoon een bus die ik leuk vond, geen idee dat het om een zwaar afgeprijsd model ging, en hoe zo is dat uberhaupt relevant? Ik hoop oprecht dat je ook eens wat doet met klanten die minder tevreden zijn, maar dat is aan jou. Anyway, besefte wel dat ik nu twee keer 1 ster heb gegeven, dat heb ik even recht gezet door review onder mijn andere account te verwijderen : Oorspronkelijke review was: Ik bestelde vrijdag 19 augustus een modelbus voor het eerst bij deze website en betaalde de order dezelfde dag. Daar mijn order status dinsdag 21 augustus nog steeds de status 'wachten op betaling' had informeerde ik even per e-mail voor de zekerheid. Toen kreeg ik al een ietwat opmerkelijke reactie. Dat de betaling vanzelf gecontroleerd zou worden als de order verwerkt was en de mail eindigde ook met 'geen paniek'. Aparte manier van communiceren met je klanten. Toen ik dagen later nog steeds dezelfde status had, wederom gemaild. Toen kreeg ik een mail met dat ze server issues hadden en hun e-mail eruit lag. Wederom balanceerde de e-mail op het randje van onbeschoftheid. Kan gebeuren, maar er kon wel via een ander e-mailadres gemaild worden en een order nakijken op basis van een nummer lijkt mij ook geen wiskunde en zou los moeten staan van een e-mail issue. Enkele minuten later kreeg ik een e-mail toen kon ineens wel de order bekeken worden dat ik niet betaald zou hebben, met een belerend toontje in de e-mail van 'dan wordt er ook niks opgestuurd'. Mailde ze een betaalbewijs en tegelijkertijd kreeg ik weer een e-mail van ze met de inhoud 'Oh handig het is onder een andere naam binnen gekomen. Voortaan even melden.' Echt ronduit onbeschofte manier van omgaan met je klanten. De betaling was gewoon voldaan met een en/of rekening van mij en mijn vrouw en al was het rekeningnummer op naam van Jantje Beton, als je een order nummer hebt moet dat voldoende zijn. Ik mailde ze nog om mijn onvrede over de toon van de e-mails te uiten en met de vraag wat er bedoeld werd met 'onder een andere naam binnen gekomen' maar daar werd niet meer op gereageerd. We doen al meer dan tien jaar bestellingen en betalingen met onze en/of rekening bij vele webwinkels, maar dit.. dit heb ik nog nooit meegemaakt. De bus is vandaag uiteindelijk dan wel geleverd, maar dat is dan ook wel het minste nog. Eerste en laatste keer voor mij deze webshop.
Mijn allereerste vooruitbetaalde bestelling bij Modelbus.nl was voor een speciaal bus model dat nog moest verschijnen. Helaas bleek na een paar maanden dat het model niet zou verschijnen. Later bleek het model alleen gemaakt te worden voor het OV bedrijf en mocht niet verkocht worden door modelbus.nl . Na overleg met modelbus.nl kreeg ik netjes mijn geld terug betaald. Voor mij een teken dat het een eerlijke handelaar is. Sindsdien een vaste klant voor de NL bus modellen. De eigenaar probeert de diverse fabrikanten zoveel mogelijk te helpen om correcte NL modellen op de markt te brengen.
Modelbus is het adres voor wie fraaie modellen wil kopen. Snelle levering en uitstekende service. De eigenaar Simon heeft zijn zaken op orde en stelt hoge eisen aan zijn bus modellen. Ik vergelijk de door mij bij Simon aangekochte modellen qua prijs wel eens met andere leveranciers en dan blijkt dat hij altijd prima zit met de prijzen. Een aanrader!
in de afgelopen jaren verschillende orders geplaatst bij dit bedrijf, alles prima afgehandeld, snelle levering en mocht er eens iets niet direct op voorraad zijn prima updates over de te verwachte leveringstijd. verder goede aftersales, in overleg is veel mogelijk. Fysiek aanwezig op beurzen, dus persoonlijk contact is altijd een optie, wat ik persoonlijk als erg prettig ervaar . Ik vind deze internetwinkel een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid