facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Modelbouw club VMWH at NTM

Info

Haarlemmermeerse modelbouwclub.

Een gezellige modelbouwclub, voor plastic modelbouw en wargaming., met een eigen ruimte in het NTM

Geschiedenis

Beschrijving Waar staan we voor
De vereniging is opgericht in 1994 en heeft als voornaamste activiteit het organiseren van werk-avonden voor plastic modelbouw en het verbreiden van deze activiteit in het land.
Op de avonden zetten we modellen in elkaar, wisselen we informatie en technieken uit, doen een gezellig babbeltje met elkaar en lezen de nieuwste modelbouw-bladen.

Promotie
Om de VMWH en het werk-avond idee te promoten, worden modelbouw en andere beurzen bezocht. Leden die mee-promoten op de beurs hebben gelijk gratis entree en zo zie je een beurs eens van de andere kant.

Waar en wanneer kun je ons bezoeken
In Hoofddorp, Wijkgebouw de Nieuwe Silo, Graan voor Visch 14302 (schuin achter de Aldi en de winkeltjes). Helaas niet elke dag maar wel op donderdagen in de even weken en dan van 19:00-22:00 uur. We hebben ook een gelegenheid waar je even wat kunt drinken en een paar lekkere grote banken.

De kosten
Voor het bezoeken van de tussen de 19 en 26 beschikbare avonden per jaar betaal je maar 30 euro per jaar. Je hoeft overigens niet gelijk lid te worden maar kunt ook eerst even komen kijken of het wat voor je is.

Voor verdere inlichtingen:
René Erhart, 023-5636220/ 06-24468555 , [email protected]

Adres: Lucas Bolsstraat 7, 2152CZ Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 06-24468555
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Lucas Bolsstraat 7
Postcode: 2152CZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Douglas DC-2 Douglas DC-2 0 meter Op deze pagina wordt het project rond de DC-2 belicht. Van de vondst in Australië, to...
Noorduyn Norseman Noorduyn Norseman 3 meter Hier is de restauratie te volgen van Noorduyn Norseman CF-GLI. Dit vliegtuig zal, na ...
Recensies
Nederlands Transport Museum in Nieuw Vennep, zo'n heerlijk museum voor opa, oma en kleinkind. Dit weekend voor het laatst open Het moet sluiten van de gemeente Haarlemmermeer Waar moeten al die prachtige objecten heen van de Stichting, zo jammer, zo zonde. We hopen heel snel weer op bezoek te mogen komen!
Bonte verzameling transportmiddelen. Gevestigd in de voormalige Bolsfabriek. Zondermeer leuk om te bezoeken. Een drietal pronkstukken is het vermelden waard: een nagenoeg originele DC-2 van de KNILM, de TEE RAm 502 en de elektrische superbus van Wubbo Ockels. Verder vind je er ondere andere oude militaire voertuigen, een tram, een metrotreinstel, elektrische fietsen, een Daffodil, een verzameling streekbussen o a. Maarssen & Kroon, een nu nog in delen liggend voormalig watervliegtuig dat in Nederlands Indië gevlogen heeft. Genoeg om je er zeker een uur of meer te vermaken. De huidige locatie is onzeker en eigenlijk is de ruimte nu al te klein voor de almaar uitdijende collectie.
Onderhoudend, maar ietwat rommelig museum, waar veel collecties bijeen zijn gebracht. Onder andere het beroemde TEE treinstel, en één van de weinige bewaard gebleven Douglas DC-2's zijn te bewonderen. Ook een Fokker F.VII en een Catalina heb ik gespot, beide onder restauratie. Verder krijgen de geschiedenis van het OV en de meidagen van 1940 krijgen veel aandacht.
Interessant en knus museum maar ik vond het jammer genoeg niet overal even logisch ingedeeld. Wat ook erg jammer is dat ze t.z.t. weer naar een andere locatie moeten verhuizen. Super vriendelijk personeel/vrijwilligers!
Museum wordt steeds leuker. Leuke mix van vele voertuigen van fietsen tot vliegtuigen! Vooral ook de verwerving van het TEE treinstel was een goede zet! Museumkaart helaas nog niet geldig.
Traditioneel museum vervoers middelen met tekst bordjes. Alle soorten vervoers middelen aanwezig van fiets tot trein, tram, metro. Vliegtuigen, bussen, auto's, leger voertuigen. Onduidelijke looproute. Ter plekke worden voertuigen en vliegtuigen gerepareerd. Vieze smeriger olie? stank. Met buiten temperatuur >23 graden warmbenauwd binnen. Kleine kinderen alleen onder begeleiding.
Leuk museum wat nog in opbouw is. Men wacht op de definitieve locatie. Men heeft nu last van ruimtegebrek, terwijl het tijdelijke pand redelijk groot is.
Leuk museum waar he gewoon een keer naar toe moet gaan. Compact. Niet dagvullend.
Leuke verzameling en leuke mensen. Jammer dat het niet op deze plek kan blijven. Gemeente Haarlemmermeer, let op uw zaak!!!
Een verrassend leuk museum met enthousiaste vrijwilligers. Zeker geschikt voor kinderen. Helaas geldt geen MJK maar voor de prijs hoef je het niet te laten.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid