facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Modehuis Moerbeek

Modehuis Moerbeek

Geschiedenis

Algemeen
Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak in Den Burg. De winkel, met ruim 650 m2 vloeroppervlakte, is gelegen in hartje centrum en wordt gerund door Ingmar Moerbeek. De winkel is goed bereikbaar er zijn parkeermogelijkheden voor de deur aanwezig, ook voor mindervaliden.

Assortiment
Modehuis Moerbeek staat bekend om de goede kwaliteit en de veelzijdigheid van het assortiment. Ieder seizoen hangt er een mooie, met smaak en precisie samengestelde, collectie. Een stijlvolle collectie bestaande uit meer dan 50 verschillende modieuze merken. Voor 'u' en voor 'jou'!

Kenmerken
Zoekt u iets voor een speciale gelegenheid, of gewoon voor iedere dag? Ons aanbod varieert van kostuum tot korte broek en van trendy jeans tot bijpassende accessoires zoals riemen, shawls en bijoux.

Sfeer
Modehuis Moerbeek is een echte speciaalzaak met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies. In onze winkel kunt u op uw gemak rond kijken in onze collecties. Aan de grote tafel kunt u en/of uw partner plaats nemen om, eventueel onder het genot van een kopje thee of koffie, even uit te blazen.

Achtergrond
Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak met een lange historie. Het bedrijf is ruim 100 jaar geleden opgericht en inmiddels een begrip op Texel.

Bijzonderheden
Vermaakwerk is geen probleem bij Modehuis Moerbeek. Wij hebben een coupeuse die alle verstelwerkzaamheden verzorgt. Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten stomen van uw kleding. Jaarlijks organiseren wij acties zoals 'modeflitsen met mannequins', koopmiddagen en - avonden en uitverkoopavonden.

Merken
Damesmerken, o.a.: Gerry Weber, Weber Edition, Gardeur, Tony, Creenstone, Oui, Question, Poools, Esqualo, Frank Walder, Bloomings, Dolce Vita, Happy Rainy Days, Blue Seven, Azay, Lola, Roberto Sarto, Rino & Pelle, Para Mi, B-Three, Regatta en Beaumont. Herenmerken, o.a.: Lacoste, Regatta, Baileys, Culture, Marvelis, Giordano, Meyer Hosen, Donar, Vanguard, Bluefields, Carl Gross kostuums, Sea Barrier, Born with Appetite, Duffel & Rums, S4 Jacks, Schiesser, Greencoast en Alan Red.

Adres: Parkstraat 4-8, 1791 CA Den Burg
Telefoonnummer: 0222313393
Stad: Den Burg
Route: Parkstraat 4-8
Postcode: 1791 CA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CarCo Boetiek Texel CarCo Boetiek Texel 154 meter Wil je graag persoonlijk advies en iemand die echt de tijd voor je neemt, dan zit je...
Fashion Store Texel Fashion Store Texel 158 meter Een leuke winkel waar je onverwacht op items stuit die je niet had verwacht. Ervaren ...
Damesmode Weversend Damesmode Weversend 166 meter Goede keuze, erg leuk geholpen
Dodo wear Dodo wear 187 meter Uitstekende service!
Boetiek de Kust Boetiek de Kust 211 meter Boetiek de Kust is gelegen in Den Burg op Texel. Wij verkopen kleding van: Minimum, K...
Recensies
Zeer prettige winkel, bekwaam personeel.
Prima geholpen
Kan alleen oordelen over het heren gedeelte. Top winkel met top service!
Prettige ruime winkel voor hem en haar.
Prima advies, fijn behulpzaam personeel toppers
Gewoon de jas die ik elders niet kon vinden. Prettige behulpzame verkoopster.
Vriendelijkheid en deskundigheid
Superleuke winkel en erg goed geholpen
Mooie winkel met mooie kleding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid