facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mode bij Anneloes

Mode bij Anneloes

Info

Mode bij Anneloes, Kerkstraat 9 te Waspik. Damesmode voor jong en oud, altijd scherp geprijsd en actueel. Met persoonlijk advies en veel gezelligheid.

Geschiedenis

Een modezaak met hart voor de klant, persoonlijk advies en gezelligheid. Parkeren gratis voor de deur. Wij hebben de volgende merken: Dreamstar, Enjoy, Moglie, Yest, Opus, Tom Tailor collection, Para Mi, Red Button, Angels Jeans, Barbera Lebek, Leona, Roberto Sarto, Another Woman, Setter, Anna Montana en diverse andere kleinere labels. Voor elke leeftijd wat wils. Maatbereik jong: 36 t/m 46 en sportief klassiek 38 t/m 52.



"De mooiste damesmode van goede kwaliteit en pasvorm, altijd de laatste mode trends en met persoonlijk advies in onze winkel in Waspik. En we zijn 24/7 open op onze webshop. Heb je vragen? Bel ons. En natuurlijk houden we het prijs niveau in de gaten. We houden het graag betaalbaar."
Adres: Kerkstraat 9, 5165 CE Waspik
Telefoonnummer: 0416789010
Stad: Waspik
Route: Kerkstraat 9
Postcode: 5165 CE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Recensies
Mooie collectie, fijne uitverkoop hoek en vriendelijke, eerlijke verkoopsters. Erg blij met mijn aankopen en kom zeker nog ns terug!
Gezellige modezaak waar je vakkundig van advies voorzien en fijn geholpen wordt. Fijne en mooie merken voor jong en oudere dames.
Een mooie damesmodezaak met sportieve kleding voor jong en oud met goede pasvormen en scherp geprijsd. Gratis parkeren voor de deur, altijd persoonlijke hulp en vooral gezellig winkelen. Van harte aan te bevelen.
ik bestel hier regelmatig online en ben zeer tevreden met de bestelde artikelen. alleen zie ik op facebook vaak aanbiedingen die ik niet terug vind op de website. ik wil hier natuurlijk ook graag van mee profiteren. verder alles oke bij Anneloes!!!
Geweldige mode zaak,mooi ass een heel goed advies bij de aankoop van kleding. Meer dan de moeite waard om eens te gaan kijken.
Hele leuke winkel met leuke en gezellige dames die uitstekend advies geven. Goed bereikbaar en ruime collectie. Gratis parkeren voor de deur is ook erg fijn.
Prima geholpen, leuke collectie van merken die je niet overal tegenkomt. Bovendien een overzichtelijke winkel dus prettig gewinkeld en prima geslaagd!
Leuke eigentijdse kleding. Kwaliteit prijs verhouding super. Vriendelijk en behulpzaam kundig personeel
Leuke kledingzaak, volop keuze en je wordt er goed geholpen en krijgt eerlijk advies! Een echte aan rader
Ruime keus. Grote winkel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mode bij Anneloes met het openbaar vervoer


Waspik, Kerkstraat 110 meter
134
673
Waspik, Kerkstraat 120 meter
134
673

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid