facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moda XXL & More

Moda XXL & More

Info

Vanaf 27 April 2018 gaan onze deuren open op de Kerkstraat 22 in Brunssum Centrum!!! Wij verkopen grote maten kleding vanaf maat 40 tot maat 56.

Geschiedenis

Wij zijn een online shop waar we grote maten kleding verkopen. Tevens hebben wij ook hele leuke tassen, sieraden, sjaals en meer in ons assortiment. De items die we verkopen kunnen wel bekeken en gepast worden in onze showroom. Mocht je een keertje willen komen kijken kan dat, stuur dan een berichtje en dan kunnen we een afspraak inplannen. Dan krijg je van een van ons een bericht terug met het adres. Tevens geven wij ook thuisparty's dat houdt in dat wij met een deel van onze voorraad bij jou op bezoek komen en dat er dan bij jou thuis geshopt kan worden. De gastvrouw zal een leuk presentje ontvangen en we maken er dan een gezellige avond van. Mochten jullie nog meer willen weten stuur gerust een berichtje. We proberen de berichten altijd zsm te beantwoorden. Veel kijk plezier op onze pagina.
Lieve groetjes van Wendy en Miranda.

Adres: Kerkstraat 22, 6441BE Brunssum
Telefoonnummer: 0458880396
Stad: Brunssum
Route: Kerkstraat 22
Postcode: 6441BE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NPB NPB 1 km Nederlandse Poolbiljart Bond, de officiële Black Ball organisatie van Nederland
golfsupport.nl golfsupport.nl 3 km Europe's finest digital image bank with high res pictures of golf professionals
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid