facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mockamore

Mockamore
"Het gaat ons om jou. Wie jij bent, hoe jij je voelt en wat wij hier aan kunnen bijdragen. ’s Ochtends vroeg kickstarten we jouw dag met goede koffie. Als je ’t het even helemaal kwijt bent, helpen wij je op de goede weg. We zijn die aai over je bol. We gaan voor die glimlach.We luisteren niet wat anderen vinden, een ideaal schoonheidsbeeld hebben we niet. Het enige waar het ons om gaat is jou met een nog beter gevoel naar buiten te laten lopen dan toen je binnenkwam. Doe alsof je jarig bent. Eet en drink waar je zin in hebt. Zet jezelf in het zonnetje."
Adres: Rosada 53, 4703 TB Roosendaal
Telefoonnummer: +31165559511
Stad: Roosendaal
Route: Rosada 53
Postcode: 4703 TB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 09:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
STEK STEK 2 km Iced latte met caramel is perfect als je eventje 40 minuten moet wachten op je bus! E...
McDonald's McDonald's 4 km Ik heb een dubbele Quarter pounder besteld hierbij heb ik aangegeven dat ik geen aug...
Visdonk Theehuis Visdonk Theehuis 5 km Lekker om na een boswandeling met of zonder hond aan te schuiven voor een lekker bakj...
Recensies
Momenteel heet het Illy's. Lekkere broodjes. Wel aan de prijzige kant. Latte was erg lekker. Chocomelk wordt met melk en choco stukjes gemaakt. Dat was wel minder qua smaak. Vond de vorige indeling gezelliger. Het is nu zo n lopende band werk aan dienbladen van ophalen en wegbrengen.
Lekker vers spul maar duurt erg lang voordat je het hebt is ook heel druk veel jonge mensen achter de toonbank een beetje structuur in de bediening zou heel wat helpen. Al met al kun je lekker eten voor niet al teveel geld.en prima lokatie
Ze verkopen hier lekkere koffie en cheesecake. Snelle service, alles dik in orde. Tot de volgende keer.
Bedorven avocado bij de zalm, en in BLT geen bacon... Totaal overprijsd en zeer slecht verzorgd.
Vriendelijk personeel en snel klaar! Frappiato en de flat white waren erg lekker. Chocolade muffin was ook erg lekker!
Lekker gegeten en gedronken zoals je kan verwachten. De koffie is alleen bij andere filialen in verschillende maten te bestellen.
Ernstig goede service van horecamedewerker Carmen van Kaam die duidelijk laat blijken dat ze zich concentreert op haar takenpakket terwijl er een urgent telefoontje binnenkomt dat ze tegelijkertijd moet behandelen. Het blijkt dat haar dringend verzocht wordt een extra taak op zich te nemen voor een volgende shift. Met een glimlach van oor tot oor slaat ze mij als nieuwe bezoeker van Mockamore vanuit Amsterdam afgereisd voor familiebezoek koffie en gebak aan dat ze met zorg presenteert en op mijn verzoek voor mijn neus op de balie neerzet omdat ik erop sta mezelf te bedienen. Even later moet ik een boodschap bij de juwelier ophalen schuinen tegenover Mockamore. Carmen belooft een oogje in 't zeil te houden. Terug aan tafel met 't sieraad dat ik ophaalde ligt alles er nog zoals ik 't achterliet. Carmen kan voor mij niet meer stuk. Aan de balie stond ik bij binnenkomst de menukaart boven de servicebalie te bestuderen. Het valt me op dat de prijs voor iedere koffievariant net als die voor de diverse exemplaren gebak en zoete croissants 25% hoger ligt dan in Amsterdam-Zuid waar ik woon en waar ik mijn klanten geregeld meeneem naar een soortgelijke patisserie. Terwijl Carmen mij vertelt me niet uit te kunnen leggen hoe de prijzen zijn samengesteld zie ik dat ze Friesche Vlag gebruikt voor de latte macchiato, in mijn geval met Vaniglia. Voor €4,25 verwacht ik naast zoete toeters en bellen en excellente service van Carmen koemelk van Arla, Boeren van Amstel, Moma of Weerribben. Carmen, jij schopt het nog ver. Mockamore: zet je prijsbeleid om naar klantvriendelijk. D.G. Oprichter UpsideDaan.com
Als je het meisje dat de tafels schoonmaakt vraagt of je koffie kunt bestellen begint ze je keihard in je gezicht uit te lachen voordat ze zegt dat je dat zelf binnen moet doen. Zeer onbeleefd! Koffie was prima, appeltaart veel te koud. Kom hier nooit meer.
We startten gisteren onze shoppingdag met een kopje koffie bij Mockamore. 25 minuten ! later konden we met een buzzer onze bestelling ophalen… 3 cappuccino en een gewone koffie. Om ons heen waren nog meer mensen die verbaasd en geërgerd waren op het lange wachten op een relatief simpele bestelling. Dit is niet wat je verwacht, ook geen service aan tafel. Het personeel maakt ook niet echt een vlotte, op elkaar ingespeelde indruk. Geen goede start van bezoek aan Rosada. Ik zou de firma Vermaat adviseren hier echt naar te kijken.
Best een aardige koffie zaak. Er is veel keuze op de kaart en ze hebben lekker gebak en kleurrijke macarons. Ook hebben ze een aantal kleine lunch gerechten, zoals tosti's. Ik vind het wel een nadeel dat je niet aan tafel bedient wordt, je moet zelf je koffie bij de bar bestellen en daar wachten tot het klaar is. Vandaag was het druk en ging het er vrij chaotisch aan toe, maar ik heb wel gekregen wat ik besteld had. Als het wat rustiger is zal het wel beter gaan. Zo gingen er een aantal cappuccinos weg met mooie figuren in de melk en een aantal niet. Ook waren er geen lange lepels meer en moest ik vrij lang wachten. Maar voor de rest hebben we er lekker gezeten en smaakte de koffie goed. De tafel wordt wel na je afgeruimd. De grote koffies zijn erg groot. De medium is zo groot als de grote in de meeste restaurants. De prijs vind ik ook mee vallen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid