facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mocha & Mentha

Mocha & Mentha

Info

Koffie & thee winkel met heerlijke delicatessen, leuke woonaccessoires & gifts.

Geschiedenis

Welkom bij Mocha & Mentha
In onze koffie- en theewinkel in Twello kunt u terecht voor een ruime keus in losse en verpakte koffie en thee van De Pelikaan. Naast de vele soorten koffie en thee vindt u hier jams, marmelades en streekproducten, evenals een grote keus in chocolade,vers gebrande notenmixen, diverse soorten Deventerkoek, biscuits en shortbread uit Devon, kaneelbeschuit uit Winterswijk, chocoladeboontjes, nougattaart, Pelikaan koffielikeur, Oudhollands snoepgoed en delicatessen.
Tevens is er een ruim assortiment aanverwante artikelen, zoals blikken, serviesgoed, theepotten, suikerpotten, melkkannetjes, thee-eieren, theetangen, theelepeltjes, kopjes, mokken, theeglazen, enz., enz. Ook voor mooi verpakte cadeautjes, trendy gifts en koffie- en theeboeketten bent u bij Mocha & Mentha aan het juiste adres. Een heerlijke winkel om eens lekker rond te neuzen!

Adres: Stationsstraat 7, 7391 EG Twello
Telefoonnummer: 0571270365
Stad: Twello
Route: Stationsstraat 7
Postcode: 7391 EG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TanteTis TanteTis 734 meter Biologische baby- en kinderkleding, unieke accessoires en supertoffe cadeau's. Net ev...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid