facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobility Service Nederland

Mobility Service Nederland

Info

Bij Mobility Service Nederland staat mobiliteit centraal. Wij staan dagelijks klaar om u van dienst te zijn met een rugzak vol ervaring in de leasebranche.

Geschiedenis

Autoleasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V. is opgericht in 2008 en sinds de start gevestigd tegenover Airport Groningen in Eelde.

Op dit moment hebben wij 2.100 leaseauto’s in beheer bij ruim 700 klanten, een jaarlijkse omzet van ruim 20 miljoen euro met een portfolio van 35 miljoen euro. We hebben de ambitie en financiële mogelijkheden om dit binnen enkele jaren flink te laten groeien.

Door onze klanten worden wij gezien als extreem klantgericht. Dat blijkt, want uit het in december 2015 gehouden klantonderzoek werden wij gemiddeld beoordeeld met een 8,5. We hebben de ambitie om hiervan in 2016 een 9 te maken. Leasen met voorrang, dat doet u bij Mobility Service Nederland!

Adres: Burg. J.G. Legroweg 64a, 9761td Eelde
Telefoonnummer: 050-304 8040
ln.ecivresytilibom@ofni
Stad: Eelde
Route: Burg. J.G. Legroweg 64a
Postcode: 9761td



op zoek naar gerelateerd: vacature mobility service nederland, mobility service finance, leasemaatschappij mobility service nederland, mobility service schade, mobility service electric, mobility service pechhulp, mobility service voorraad, mobility service shortlease
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
debesteleasedeal.nl debesteleasedeal.nl 900 meter Wat een kennis en enthousiasme heeft Floris! Prachtig. Het concept is goed doordacht ...
BOX Lease BOX Lease 905 meter Hoe je mobiliteitsvraagstuk ook luidt; kopen, financial lease of operationele lease, ...
Recensies
Prima service van Andreas!
Top geholpen door een fijne medewerker om een contractsaanpassing minder km per jaar te regelen. Geduldig, goed luisteren en duidelijke informatie. Top!
Onlangs mijn Audi leaseauto omgeruild voor een Tesla. Keurig geholpen tijdens het proces en de auto is zelfs bij mij voor de deur afgeleverd. Deskundige uitleg gehad op 'anderhalve meter'. Jongens bed ankt!
Super bedrijf. Erg klantvriendelijk en heel persoonlijk. Tijdens corona een 'overlevings-pakketje', extra uitleg van de auto. Hulpvaardig tijdens iedere interactie tot nu toe. Helemaal top!
Prachtig bedrijf, doet heel veel in leaseauto's...
zou gebeld worden voor een offerte niet gebeurd, zou ook gebeld worden voor een afspraak ook niet gebeurd. Iedereen is zo lovend kan het me niet voorstellen, iedere gewenste auto konden ze regelen zou uiterlijk 4 juni iets horen, 10 dagen verder nog niks gehoord erg jammer
Mooi bedrijf gevestigd in oude bunker uit oorlog. Mooi aanbod aan autos
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid