facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobility Maarheeze

Mobility Maarheeze

Info

Auto’s met nét dat beetje extra. Dat is wat we doen bij Mobility Maarheeze.

Adres: Rondven 53, 6026PX Maarheeze
Telefoonnummer: 0643600655
Stad: Maarheeze
Route: Rondven 53
Postcode: 6026PX



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Meer Maarheeze, Auto Maarheeze, Schepens Maarheeze, Vakgarage Maarheeze
Recensies
Geweldig bedrijf!!!! De eigenaar is een hele gewone gast waarbij niets teveel voor is. Heb er een hele complete Audi gekocht en mijn Seat ingeruild. Thijs zoals de eigenaar heet gaf me een goed advies en nam alle tijd voor me. Bedrijf ziet er heel netjes uit. Thijs heeft heel schappelijke prijzen. Zeker een bezoekje waard.
Vanaf de eerste contact een heel prettig en een fijne gevoel gekregen. Thijs je bent een topper! Erg vriendelijk, houdt aan zijn woorden en is erg vertrouwelijk. Uiteindelijk een Tiguan 2019 gekocht en maakt zn beloftes waar. Voordat de auto werd opgeleverd, zijn de schades hersteld door opnieuw te laten spuiten en na een gesprek gloed nieuwe velgen eronder gekregen met nieuwe banden zonder extra kosten! Na de levering is de handvat van de dakhemel afgebroken en deze is netjes kosteloos vervangen. Ze zijn erg service gericht en zoals ik al zij, ze komen hun beloftes na. Mensen die een auto zoeken raad ik Mobility Maarheeze aan. Thijs, het gaat je goed!
Van de week een prachtige Audi Q2 gekocht bij Mobility Maarheeze en we zijn er ontzettend blij mee. Dit bedrijf kenmerkt zich door de goede service, al vanaf het eerste contact. De auto werd direct voor ons gereserveerd, zodat we rustig in het weekend konden komen kijken. We zijn vriendelijk ontvangen en kregen de gelegenheid om ook samen even rustig bij de auto te kijken en een proefrit te maken. Wat bedenktijd was geen probleem en zo konden we op ons gemak een goede keuze maken. Binnen een week konden we de auto komen ophalen en stond deze er prachtig gepoetst bij. Bij het in ontvangst nemen van de sleutel kregen we ook nog een prachtige bos bloemen, dit maakte het extra speciaal. Bedankt Thijs!
Wat een Top service leverde dit bedrijf, auto is bij mijn zus thuis gebracht en iets wat we hadden aangegeven dat dat mooi zou zijn als dat in de kleur van de auto was, had hij nog ff laten spuiten in de zelfde kleur als de auto! Dit was echt een mooie verassing bij de aflevering. Ook komt hij zijn afspraken keurig na. Kortom mocht je hier een auto zien die je mooi vindt, gewoon kopen met de service zit het wel goed.
Alleen maar positief. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet! Complimenten, echt heel fijn geholpen.
Goede service snel geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid