facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobility Group Haaker

Mobility Group Haaker

Info

Uw officiële Lancia, Jeep en Fiat dealer uit Amsterdam en Heemstede.
Mobility Group Haaker is tevens servicedealer voor Chrysler en Dodge. www.mgh.nl

Geschiedenis

EXCLUSIEVE LANCIA, JEEP EN FIAT SERVICE
Als u bij Mobility Group Haaker de showroom binnenstapt wordt u direct getroffen door het stijlvolle interieur. Sfeervol ingericht met oog voor detail, getuige de zorgvuldig gekozen kleuren en materialen. Geen toonzaal, maar een galerie als afgepaste omgeving voor de verkoop van de merken Lancia, Jeep en Fiat.

Bezoekadres:

Mobility Group Haaker Heemstede - Fiat
Cruquiusweg 35, 2102 LS Heemstede
Tel: 023 - 5290 011

Mobility Group Haaker Amsterdam - Lancia en Jeep
De Flinesstraat 22, 1099 CC Amsterdam (Duivendrecht)
Tel: 020 - 6650 050



"Mobility Group Haaker is jouw betrouwbare partner als het gaat om de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto van topmerken zoals Jeep, Brute, Fiat, Lancia, Alfa Romeo en Abarth. Onze uitgebreide selectie van modellen stelt je in staat om jouw perfecte auto te vinden, ongeacht jouw voorkeur en budget.Als officiële dealer van deze merken bieden wij niet alleen een breed scala aan auto's, maar ook uitstekende diensten zoals onderhoud en reparatie van jouw voertuig. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste auto en om je te voorzien van de beste service.Naast de verkoop van auto's bieden wij ook verschillende financierings- en lease opties aan."
Adres: Cruquiusweg 35, 2102 LS Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0235260011
Stad: Heemstede
Route: Cruquiusweg 35
Postcode: 2102 LS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Haaker Badhoevedorp, Mobility Group Haaker Amsterdam, Haaker occasions, Jeep mobility, Jeep dealer, Mgh Webshop, Koene occasions, Garage Koene Velserbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Poelgeest BMW Van Poelgeest BMW 236 meter Super blij met de service van Van Poelgeest en natuurlijk met onze milieuvriendelijke...
Van Schagen Van Schagen 373 meter Al een tijdje op zoek naar een mooie occasion en uiteindelijk deze hier gevonden. Sup...
Garage Meijer Heemstede Garage Meijer Heemstede 2 km Begin dit jaar heb ik mijn auto gekocht bij garage Meijer. En wat een fijne service k...
Recensies
Klant- en service gerichte onderneming. Geholpen door Patrick en vrij snel tot een overeenkomst kunnen komen. Week later mijn Audi A3 ingeleverd en Jeep Compass opgehaald. Fred heeft de levering keurig afgehandeld. Ontvangen met een kop koffie en na een snelle afhandeling van het papierwerk nog uitleg gehad over elementaire zaken van de auto. Heren en ook Puck secretaresse, via mail prettige contact gehad hou jullie klantgerichtheid vast!
LET OP LEES DIT GOED! Hier vinden ouderwetse oplichterspraktijken plaats. Dinsdag 6 december 2022 heb ik onze Fiat Doblo bedrijfsbus gebracht. Het sturen ging zwaar en maakte lawaai. Ik maakte een afspraak en ze zouden onderzoeken wat het probleem was. Ik werd de volgende middag gebeld en de oorzaak volgens de garage zou een kapotte stuurbekrachtigingspomp. De kosten voor de vervanging hiervan €850 euro. Dit onderdeel gaat maar heel zelden kapot en ik kreeg ook niet echt een goede uitleg waarom de pomp vervangen zou moeten worden. Bij het ophalen van de auto moest ik de onderzoekskosten betalen à €30. Dit is normaal. Ik vroeg de man aan de balie en tevens monteur of ze hadden gekeken of de olie van de pomp op was. Het antwoord: " Meneer dat is het eerste wat we controleren". Logisch dacht ik. Thuis opende ik de motorkap en zag dat er veel te weinig olie in het daarvoor bedoelde reservoir zat, dus dat was helemaal niet gecontroleerd door de garage. Bij een auto-onderdelenwinkel haalde ik voor €20 de speciale olie voor de stuurbekrachtiging. Binnen 2 minuten was het reservoir bijgevuld en meteen stuurde de auto heel soepel en ook het lawaai was verdwenen. Probleem opgelost voor €20, i.p.v. €850 euro. Ook gecontroleerd en er lekt geen olie. Je verwacht niet om bij de officiële dealer zo behandeld te worden. Let dus goed op voor je hier iets laat repareren.
Offerte gevraagd bij Haaker voor het vervangen van distributieriem Alfa Romeo. Normale prijs is rond de 950.- bij een officiële Alfa dealer. Bij Haaker officieel dealer Alfa Romeo kwam de offerte op maar liefst 2400.- Nog eens nagevraagd maar het was geen tikfoutje, 1500.- aan materialen en 900.- arbeidsloon. Vervolgens is er op de vraag waarom de verschillen zo groot zijn niet meer gereageerd door Haaker. Dat zegt genoeg over de bedrijfsvoering bij de familie Haaker. Lachwekkende offerte en trieste afhandeling. Niet aan te raden deze dealer. U reactie is zit vol onwaarheden. U heeft niet meer gereageerd op een uitleg en U heeft nooit over ca 1000 voor een distributieriem gesproken. Ik heb ook nooit begrip kunnen tonen voor een offerte van maar liefst €2400 waarin alleen als extra een nokkenasversteller staat vermeld. De gemiddelde prijs met alle riemen en waterpomp is €950 bij een reguliere Alfa Romeo dealer. Het mailverkeer is ook in mijn bezit. Dat kan niet missen. U bent als dealer onbetrouwbaar, zoals uit meerdere reviews blijkt. Zelf geef ik alleen een review als het zwaar onvoldoende is en dan hanteer ik een gemiddelde norm van verwachtingen. U voldoet zwaar onder de norm. Uw reactie is voor een professionele dealer zeer matig.
Garage zou gratis een diagnose stellen voor mijn kapotte Fiat 500. Toen ik liet weten de auto niet bij hen te willen laten repareren 4500€, brachten ze toch 70€ kosten in rekening voor het stellen van de diagnose. Update na reactie van het bedrijf: Iemand beloven dat de diagnose stellen volledig gratis is, is iets anders dan achteraf zeggen dat het veel werk was en dan toch maar zomaar laten betalen. Zeg dan gewoon meteen dat het me 70€ gaat kosten.
Een aantal jaar geleden de bedrijfsbus hier gekocht. Keurig elke keer het onderhoud uit laten voeren, net zoals afgelopen week de grote beurt. Electrische leenfiets is ideaal als je in de buurt woont.
Goede service, prettige mensen. Goed werk ook, of althans: m'n auto doet het altijd. Niet gratis soms wel!, maar niet zo prijzig als bij de grote Duitse merken.
Super geholpen. In 1 week tijd auto uitgezocht en geleverd gekregen! Ik had verteld dat ik mijn oude auto reeds had verkocht en op korte termijn een nieuwe nodig had. Patrick heeft me daar goed bij geholpen en geadviseerd. Zowel qua autokeuze als financieringsvorm. Nogmaals dank en de Compass rijdt top!
ziet er goed uit onderdeel voor de camper besteld en dat kan over 2 dagen al gemonteerd worden. afwachten op de factuur.
Wat een slecht bedrijf. We zijn akkoord gegaan met de koop van een bus, we kregen de papieren vervolgens terug gemaild met handtekening voor akkoord. Vandaag belde we wanneer we hem dan eventueel op konden halen, zegt meneer gewoon hij is verkocht. Hij is op zeker voor 3000 meer verkocht. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Ze maken afspraken komen het niet na om meer te verdienen. Hoe slecht
Prima garage! Deze mensen doen echt hun best voor je. No nonsens klantvriendelijke service. Dit bedrijf kan ik bij iedereen aanbevelen. Mijn auto is er al jarenlang in onderhoud. Topservice! Jullie kunnen de negatieve klagers negeren omdat er altijd notoire zeurders zullen zijn en blijven.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mobility Group Haaker met het openbaar vervoer


Heemstede, Heemstede Zuidoost 80 meter
340
Heemstede, Heemstede Zuidoost 210 meter
340

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid