facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobile Supplies

"Mobile Supplies is al meer dan 10 jaar 2006 dé One-Stop-Shop voor al je smartphone en tablet/iPad accessoires. Bij ons vind je niet alleen een hoesje of oplader, ons assortiment bestaat uit alle mogelijke accessoires en onderdelen voor vrijwel elke smartphone of tablet.Je kunt tevens bij ons op locatie in Nederweert in de buurt van Weert terecht voor vakkundige telefoonreparatie aan je smartphone of tablet."
Adres: Magnesiumstraat 16 A , Nederweert 6031 RV, NL
Telefoonnummer: 0495 752 039
Stad: Nederweert
Route: Magnesiumstraat 16 A
Postcode: 6031 RV



op zoek naar gerelateerd: Mobile Supplies review, mobilesupplies.nl review, Mobile Supplies kortingscode, Mobilesupplies Klantenservice, Mobile Supplies Trustpilot, schoutlaan 28-c 6002 ea weert, Iphone supplies, Telefoon reparatie Nederweert
Recensies
Hier toch een goede ervaring met de klantenservice. Ik heb o.a. een scherm voor een Galaxy A51 besteld. Eerste zending kwam snel en netjes verpakt binnen. Bij montage van het scherm bleek het defect te zijn. Ik weet zeker dat het niet tijdens het monteren is gebeurd, zij wisten op hun beurt niet zeker dat dat niet het geval was. Ondanks dat kwamen ze zelf met het voorstel een nieuw scherm te sturen. Dus in dit geval kan ik niet anders zeggen dat het probleem op een erg nette manier is opgelost.
Ik heb onlangs een Oneplus 65W Warp Charge kabel gekocht omdat de mijne scheuren in de kabel begint te vertonen. De bezorging was gelukkig snel, maar toen ik de kabel probeerde gezamenlijk met een batterij app, kwam ik erachter dat het een goedkope nepkabel was die niet 65W output, maar meer rond de 30W normaal laadt mijn telefoon van 0 naar 100% in 25min, nu in ongeveer een uur. Dit betekent dat de algehele functie van de Oneplus Warp Charge niet kwan werken, dus de nieuwe kabel was dus volledig nutteloos. Ik heb ze gemaild en dit probleem aangekaard, maar tot op het heden nog geen reactie ontvangen. Niet dingen kopen hier! ze verkopen niet wat ze zeggen en reageren daarna ook niet meer.
Verkopen namaak batterijen als oem De geleverde batterij was veel lichter dan de originele en ook een stuk dunner. Verder was aan de batterij te zien dat deze duidelijk van mindere kwaliteit was en er was geen testinformatie op de batterij geprint zoals dat bij de originele het geval was.
Slechte klantenservice. Lijkt arrogant. Ik heb twee keer een retour mail gestuurd en geen antwoord meer gehad. Kennelijk vind men het niet nodig om te antwoorden. Kijken of ik retour kan zenden. Het gaat niet over een groot bedrag, maar als een bedrijf zich zo wenst op te stellen, dan heb ik ook mijn principes. Nu ik review schrijf, zie ik ook pas de andere reviews..?? Update 7-5 toch nog alsnog reactie gehad.
Slechtste site ooit, ze verkopen er namaak troep en het werkt van geen meter. Mijn moeder heeft een Oneplus aux naar usbc gekocht, kwam aan in een plastic zakje niet in het officiële doosje van oneplus *red flag*! hij werkte natuurlijk niet en er zat ook ruimte tussen en hij wiebelt heel erg. Dit komt niet door de telefoon deze is vorige week nieuw gekocht daarna nog een andere usb c getest die ging er wel correct in. Als ik er bij was geweest toen ze het zou bestellen had ik ingegrepen! Dit soort sites waar ze spullen goedkoop verkopen zijn leuk voor goedkope hoesjes maar niet voor andere rand apparatuur!
Ik bestelde hier een Xiaomi 6A USB-C naar USB kabel - origineel. Na enkele dagen dacht ik dat er iets mis was met de kabel en meldde dat. De klantenservice reageerde snel maar ondertussen kwam ik erachter dat het toch niet aan de kabel lag. Dat heb ik ze dan ook laten weten. Desondanks ontving ik een nieuwe kabel, waarschijnlijk meteen verstuurd toen ze mij antwoordden. Goede prijs, snelle levering en super service. Ik kan deze webshop zeker aanbevelen.
Na een bestelling geplaatst te hebben van een OnePlus kabel was deze helaas binnen een dag stuk gegaan na een kleine discussie via de email keurig netjes opgelost door Joost en uiteindelijk een nieuwe kabel mogen ontvangen Top zaak je merkt dat deze mensen hun klantenservice goed op orde hebben kan iedereen aanraden om hier iets te bestellen snelle levering en top service Joost nogmaals bedankt voor de goede afhandeling!
Verschrikkelijk bedrijf, leveren kapotte en vieze spullen. Ze claimen dat alles nieuw en in top conditie is maar dat is simpelweg niet waar. Verder word er geweigerd om de spullen te vergoeden na meerdere dagen niet te reageren.
Geweldige ervaring. Makkelijk bestellen, goede prijs en super snelle levering. Maar dan ... na het aanbrengen blijkt het niet de bestelde screenprotector te zijn. Dat kan natuurlijk gebeuren, is er nu een probleem? Nee hoor even mailen en ze sturen gewoon een nieuwe nu de juiste toe!
Je bestelt een hoesje, je betaalt netjes en je krijgt een bevestigingsmail. Vervolgens krijg je niets van wat je hebt besteld, wordt er niet gereageerd op mails. Pas dus op, bestel hier niets en betaal niets.... dit mag zich geen bedrijf noemen. De klant review een review geven. Maar natuurlijk, dat mag. Ik heb inderdaad het geld teruggestort gekregen en de hoesjes ontvangen. Toch geef ik niet meer dan 1 ster erbij. Dit vanwege het feit dat er met twee mensen langs elkaar heen gewerkt werd en mij verschillende informatie werd verstrekt en dat ik heel lang op de producten heb moeten wachten... En die producten, samen wat betreft kostprijs, niet meer dan een euro. Hij ziet er een beetje hetzelfde uit als de originele, maar heeft niet dezelfde functionaliteit... dus alsnog de originele gekocht tegen een 5 keer hogere prijs.... goedkoop is duurkoop lesje weer geleerd. Mijn late reactie kwam door vakantie, welke ik zelfs vooraf had gemeld dat mijn correctie hier wat langer op zich zou laten wachten. Omdat ik eerst geen product ontving, omdat ik geen antwoord kreeg op mijn mails, omdat ik twee tegenstrijdige berichten kreeg èn dat het product niet aan mijn verwachtingen voldeed... blijf ik bij deze waardering en review.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid