facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobile Street Food

Mobile Street Food

Info

Mobiele catering: mobiele pizzaoven, Piaggio Ape, Brombakfiets en BBQ trailer

Geschiedenis

Mobile Street Food is de grote voorloper op het gebied van mobiele catering.
Met diverse uiteenlopende mobiele kookstations staan wij garant voor een originele en ludieke manier van catering. Altijd weer geleverd met de hoogste kwaliteit qua food en service.

Wij weten als geen ander dat deze tijd vraagt om betaalbare en duurzame catering. En wij laten zien dat catering dan nog steeds spannend, origineel en lekker kan zijn. Bij ons geen hapjes en standaard buffetten maar een mobiele pizzaoven op iedere gewenste locatie of oud Hollandse poffertjes vanaf een originele Huisman brombakfiets uit 1970. Of wat dacht u van
een Piaggio Ape. Dit `grappige Italiaanse driewielertje´ hebben wij volledig omgebouwd tot uitgifte
van verse pasta´s met huisgemaakte sauzen. Mocht uw eetidee er niet tussen staan, geen probleem, onze mogelijkheden zijn grenzeloos.

Mobile Street Food staat voor transparantie, in prijsafspraken en voorwaarden. Geen onduidelijke offertes maar snel, accuraat en meedenkend.
Mobiele catering voor ieders budget! Of het nu gaat om 20 personen BBQ of een evenement met 2000 bezoekers, Mobile Street Food staat garant voor een geslaagd feest tot in de puntjes verzorgt.

Mobile Street Food is continue in beweging en wij blijven ons assortiment uitbreiden met vernieuwende foodconcepten tegen altijd weer een aantrekkelijke prijs.



"Met diverse uiteenlopende mobiele kookstations staat Mobile Street Food garant voor een originele en ludieke manier van catering. Altijd weer geleverd met de hoogste kwaliteit qua food en service.Wij weten als geen ander dat deze tijd vraagt om een betaalbare en duurzame invulling van jouw event. En wij laten zien dat catering dan nog steeds spannend, origineel en lekker kan zijn. Bij ons geen hapjes en standaard buffetten, maar een mobiele pizzabakker of huisgemaakte soepen vanuit een veldkeuken uit 1978! Of wat dacht je van onze verse pasta vanuit een brandweer anhanger of een compleet BBQ menu vanaf onze stoere BBQ trailers. Mocht jouw eet idee er niet tussen staan, geen probleem, onze mogelijkheden zijn grenzeloos."
Adres: Oosteinderweg 287e, 1432 AW Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297750835
Stad: Aalsmeer
Route: Oosteinderweg 287e
Postcode: 1432 AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Foodtruck concepten, Mobiele foodtruck, Foodtruck barbecue, Street Food soep, Foodtruck huren Amsterdam, Lunch foodtruck, Foodtruck huren Noord-Holland, Street Eats BBQ
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Curry Station Curry Station 665 meter Indian Vegetarian recipes Blogs: Welcome to Curry Station! We make short and quick ...
STACKS STACKS 3 km Deze amateurhamburgers op Mysteryland zijn een zeer slap aftreksel van voorgaande jar...
Indonesia Indah Indonesia Indah 3 km Voor mijn 40e birthday party last-minute een Indonesisch buffet besteld. Op de websit...
HANABUSA_nl HANABUSA_nl 3 km Japanese Bento Box delivery.
Recensies
Complimenten voor Mobile Street Food! De uitstraling van de BBQ smoker was waanzinnig en maakte ons event helemaal af. Toffe aankleding, goede stijl en sfeer maar bovenal heerlijk eten! Voor de vegetariërs onder ons was er volop keus. Een absolute aanrader voor ieder evenement! Wij komen zeker terug bij Mobile Street Food!
Al een aantal jaar verzorgt Mobile Street Food de catering voor ons jaarlijks bedrijfsfeest. En wederom was het weer perfect geregeld. Veel complimenten over het heerlijke eten en het fijne team in de bediening! Ook achter de schermen is de organisatie bij Mobile Street Food top! Ze denken met je mee en achteraf nog contact hoe alles gegaan is. Dus zeker een aanrader!
Wij hadden op vrijdag 19 augustus onze bruiloft en op het feest hadden wij de catering via Mobile Street Food. Dit was vanaf het begin tot het eind fantastisch geregeld! Het eten was heerlijk, wij hadden het concept; ‘Borrel & Bier’ & ‘BBQ-Bites’. Het personeel was ook fantastisch, erg gezellig en erg professioneel! Voor een volgend feest laten wij Mobile Street Food zeker weer komen en bevelen hun ook zeker bij iedereen aan!
Hele goeie ervaring met Mobile Street Food: Vriendelijk personeel, meedenkend en vooral erg lekker eten. Voor herhaling vatbaar
Voor ons huwelijksfeest hadden wij de Wall of flame BBQ en drank geregeld. Het vlees was heerlijk en ook voor de vegetariers genoeg lekkers. Zowel de BBQ masters als de meiden en jongens in de bediening waren super flexibel en service gericht. Bovendien zag op onze trouwlocatie, alles er prachtig uit. Niets dan lof!
Top event gehad, genoten van het overheerlijke eten en supervriendelijke personeel. Echt een feestje!
Heerlijk en gevarieerd eten. Stijlvol gepresenteerd en erg gastvrije service. Was een super toevoeging voor onze bruiloft en erg veel positieve reacties terug ontvangen van onze gasten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mobile Street Food met het openbaar vervoer


Aalsmeer, Machineweg 400 meter
171
Aalsmeer, Machineweg 430 meter
171
Aalsmeer, Julianalaan 480 meter
171
Aalsmeer, Julianalaan 480 meter
171

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid