facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobile for You

Mobile for You

Info

Mobile for You staat klaar voor al uw reparaties en accessoires voor mobiele telefoons, tablets en laptops!!



"U kunt zonder afspraak terecht bij ons in de telefoonwinkel voor uw tablet of telefoonreparatie. Doordat we de repair onderdelen van de meest populaire smartphone merken al op voorraad hebben kunnen we vrijwel direct uw gsm repareren. Wij repareren o.a. Samsung, Huawei, LG,Nokia, Oneplus, Sony, Apple iPad, iPhone en tablet reparatie van diverse merken. U krijgt altijd 90dagen garantie op uw repair. Bekijk hieronder ook onze aanbiedingen voor een goedkope smartphone of iPad reparatie. We hebben aanbiedingen als iPhone scherm reparatie en samsung batterij vervangen. Plan uw route naar onze telefoonwinkel in Wijchen via de kaart en kom vandaag al langs voor uw tablet repair of mobiel reparatie!"
Adres: spoorstraat 3, 6602 AV Wijchen
Telefoonnummer: 024-750298
Stad: Wijchen
Route: spoorstraat 3
Postcode: 6602 AV


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mobile fox
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PhoneHouse Wijchen PhoneHouse Wijchen 122 meter Top personeel vooral een zogenaamde Rick echt een top gozer nog nooit ben ik zo goed ...
VaBo Reparaties VaBo Reparaties 2 km Super geholpen. Mijn telefoon wilde niet meer aan. Hij was er niet maar via de Ringde...
Recensies
Hele fijne en vriendelijke eigenaar! geeft goed en eerlijk advies, en heel behulpzaam om te kijken wat bij je past.
Deze jongens hebben me 2 weken geleden geholpen met een reparatie van een iPhone 11 en het was binnen no time klaar de heren hebben me netjes uitgelegd hoe het proces te werk gaat en hebben me goed geholpen bedankt heren zeker een aanrader!
Zeer prettig geholpen met mijn iPhone probleem. Deze winkel heeft er met mij een nieuwe klant bij!!
Deze heren zijn eerlijker dan eerlijk en ontzettend vriendelijk, hun kijken van uit meerdere kanten! Meest domme keus wat ik kon maken om niet te luisteren naar het advies wat de heren hier aangeven! Ik kwam voor een glasplaat voor de iphone 12 pro max ik kreeg de advies om die van 15 euro te nemen. Ik koos voor die van 10 euro om de volgende dag achter te komen waarom hij die van 15 euro adviseren. Kwaliteit van de 10 euro glasplaat is niets vergeleken met die van 15 euro. Het is niet perfect afgewerkt en kan erdoor op sommige toestellen in mijn geval niet goed geplakt zitten op de hoeken. Met de meest vriendelijke service en communicatie kon ik met ze een passend oplossing komen samen! Deze heren weten exact wat voor kwaliteit ze verkopen en bieden direct het beste product aan! Ze raden je niet duurder aan om je geld af te persen maar jou het beste kwaliteit die ze hebben te bieden. Kies je toch voor de goedkopere optie wat ze netjes afraden voor een hele goed reden. Neem mijn advies aan na mijn domme keus luister goed naar wat ze jou aanbieden! Deze wijze heren denken op elke manier met je mee zij willen niets anders dan het beste bieden met goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben van overtuigd de volgende keer beter te luisteren naar de adviezen van deze heren!
Laatst mijn telefoon laten maken, super goede service nieuw scherm erop was binnen 15 minuten al klaar en werkt perfect! Goede prijs ook nog eens een gratis hoesje erbij nou echt het kan niet beter en op het einde moest ik nog terug met de trein naar Nijmegen, toen zei de eigenaar: kom maar ik zet je wel thuis af! Nou echt waar betere service kan gewoon niet!
Top service mn iphone 13pro gebarsten scherm was binnen no time weer de oude! de winkel heeft een goede prijs, klantvriendelijk zijn ze zeker. Zeker een aanrader!
Zeer fijne winkel! Ik kom hier regelmatig een nieuw schermpje op mijn telefoon zetten Ben nogal lomp. maar goede kwaliteit producten en wat ik vooral belangrijk vindt: eerlijke en oprechte service. Met een vraag over je telefoon en of accessoires kun je hier altijd terecht en wordt je goed geholpen.
Ik heb vrijdag een AirPods gekocht. Ten eerste zei hij dat hij geen pinapparaat had, dus ik moest lopen naar AH om geld te pinnen. Daarna die AirPods gekocht voor 60 euro , ik heb ze geen enkele keer kunnen gebruiken omdat ik ze niet kon verbinden. Ik kreeg een andere van zijn broer dan blijkt het zelfde probleem. Ik wou ze uiteindelijk terugbrengen, hij zei ik kan ze niet terugbrengen omdat er geen garantie erop zet, heel gek. Ik had het zelfde probleem bij de Hema, zij hebben het meteen teruggenomen en geld terug gegeven. Geen respect
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid