facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MobiFix

MobiFix

Info

Waarom kiest u voor Mobifix,
- ALLE MERKEN
*wij repareren alle merken telefoons
- GARANTIE
*standaard 12 maanden garantie op alle reparaties
- FLEXIBEL
*reparatie op locatie binnen 24 uur
- VAKKUNDIG EN KWALITATIEF
*alle toestellen worden na RP gecheckt

Geschiedenis

ALGEMENE VOORWAARDEN MOBIFIX

Klachten/Defecten

1. Bij reparaties wordt uitgegaan van de klachten die op het reparatieformulier zijn omschreven

Prijs

2. De prijs is opgebouwd uit de onderdelen, de inbouwkosten en wordt vermeerderd met de verzendkosten, exclusief BTW.

Vrijblijvend onderzoek

3. Als bij onderzoek blijkt dat de prijs van de reparatie hoger zal zijn dan de kostenraming zoals vermeld op de website, dan wordt aan de klant gevraagd of hij het product voor die hogere prijs wil laten repareren. In dat geval vindt de reparatie pas plaats na toestemming van de klant. Wanneer de website geen kostenraming meldt en de prijs pas na onderzoek kan worden vastgesteld, dan wordt aan de klant gevraagd of hij het product voor die prijs wil laten repareren. Ook in dat geval vindt de reparatie pas plaats na toestemming van de klant.

4. De klant kan evenwel afzien van verdere dienstverlening door MobiFix en betaald alleen onderzoekskosten.

Kwaliteit

5. Mits er niets anders wordt afgesproken, wordt er gebruik gemaakt van nieuwe onderdelen.

6. Na reparatie ontvangt de klant een bericht per mail, met een korte omschrijving van de verrichte werkzaamheden alsmede de gegevens voor betaling van de reparatie.

Aansprakelijkheid

7. MobiFix is niet aansprakelijk voor schade aan de telefoon door eigen schuld nadat die is opgehaald.

Garantie

8. MobiFix geeft na het voltooien van de reparatie een garantie van 12 maanden op de reparatie. Deze garantietermijn gaat in op het moment van teruggave van het product aan de klant. Op schoonmaak c.q. onderhoudsbeurten, alsmede op reparaties verricht aan producten met bliksem-, water-, zand-, val-, of vochtschade, wordt geen garantie gegeven, tenzij op het reparatieformulier uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld.

9. Wanneer binnen 12 maanden na afgifte van het gerepareerde product de klachten genoemd in artikel 1 terugkeren, doet MobiFix een opgave van de prijs voor een nieuwe reparatie.
a. Bij dezelfde oorzaak van de klacht worden alleen de onderdelen die bij de vorige reparatie niet zijn vervangen in rekening gebracht.
b. Indien blijkt dat de oorzaak van de klacht een andere is dan die bij de vorige reparatie, dan worden de kosten van de nieuwe reparatie zoals bedoeld in artikel 2 aan de klant doorberekend.
c. Na hernieuwde reparatie gaat de garantie opnieuw in.

Verlies van Data

10. MobiFix is niet aansprakelijk voor verlies van data. Een aantal reparaties zoals vervangen van moederborden, harddisks en batterijen, kunnen aanleiding geven tot het verlies van data. De klant wordt gevraagd een backup van zijn gegevens te maken voordat hij het product aan MobiFix inlevert. De klant is zelf aansprakelijk voor het veiligstellen van zijn data.

Niet betaalde/afgehaalde producten

11. Afgehandelde of tussentijds stopgezette reparaties worden ons eigendom als deze langer dan 3 maanden in ons bezit blijven na berichtgeving dat u uw reparatie kunt afhalen.

Geschillen

12. Op alle geschillen met betrekking tot reparaties is Nederlands recht van toepassing. Uitsluitend een Nederlandse rechter is bevoegd over deze geschillen te oordelen

Adres: amstelpein, 1423ep Uithoorn
Telefoonnummer: 06 87020001
Stad: Uithoorn
Route: amstelpein
Postcode: 1423ep



op zoek naar gerelateerd: gsm reparatie leopoldsburg, gsm repair, gsm reparatie neerpelt, gsm reparaties, iphone herstelling bree, ipad scherm vervangen limburg, gsm winkel maaseik, gsm glas vervangen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PhoneHouse Uithoorn PhoneHouse Uithoorn 351 meter Net binnengelopen met een praktisch probleem en de vraag of ze ook ondersteuning bied...
Dokter Elektro B.V. Dokter Elektro B.V. 1 km Reparatie en installatiebedrijf gevestigd in Uithoorn.
Digitotaal CSU Computer Service Uithoorn Digitotaal CSU Computer Service Uithoorn 1 km Dave is echt een topper in zijn vakgebied. Wij zijn hem héél dankbaar voor zijn hulp....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid