facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MobielRepair

MobielRepair

Info

De specialist in het repareren van uw smartphone, tablet of notebook. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site of neem contact met ons op!

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablets en notebooks. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle merken. In veel gevallen kunnen de reparaties door uw verzekering vergoed worden.

Voor informatie; zoals de prijzen van reparaties of contactgegevens kunt u op onze website terecht. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via de telefoon, e-mail of deze Facebook-pagina.



"MobielRepair is de telefoonwinkel op Goeree-Overflakkee. Bij ons kunt u terecht voor reparaties, abonnementen, toestellen en refurbished Apple. MobielRepair is gespecialiseerd in reparatie van smartphones, tablets en laptops. Wij repareren vrijwel alle bekende merken apparaten o.a. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, LG en Sony.Ook zijn wij service provider en dealer van alle gerenommeerde providers in de telecom KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Ben en Lebara. Wij voorzien onze klanten van onafhankelijk advies in de keuze van abonnement en toestel. Daarnaast ontzorgen we u van de contractuele rompslomp en de installatie van uw nieuwe toestel."
Adres: Nieuwstraat 52, 3241CL Middelharnis
Telefoonnummer: 0187724988
Stad: Middelharnis
Route: Nieuwstraat 52
Postcode: 3241CL



op zoek naar gerelateerd: Mobile repair shop, Telefoon Repair, Refurbished iPhone Almelo, gsmXLshop, Telefoon Hellevoetsluis, Telefoonhoesjes Middelharnis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TC zakelijk TC zakelijk 72 meter Wij zijn een nieuwe leverancier van telefoons en tablets exclusief voor Telecombinati...
Telecombinatie Middelharnis Telecombinatie Middelharnis 72 meter De telecomwinkel van Goeree Overflakkee heet Telecombinatie Middelharnis. Wij kunnen ...
Telecombinatie Telecombinatie 101 meter
Recensies
Snelle hulp bij elk probleem! Dit keer hebben we een tablet gekocht. Goed advies gekregen. Wij gaan er altijd heen als er iets mis is met onze mobiel of tablet. Super vriendelijk personeel, alles perfect!
Mijn, zo leek het overleden IPad werkte weer in een minuut. Vriendelijke verkoper die er duidelijk verstand van had. Mocht ik in de toekomst iets of iets nodig hebben, ga ik daar zeker weer naar toe. Een aanrader!
Kwam eigenlijk langs om een nieuw oplaadpoortje te laten plaatsen, maar na wat vakkundig schoonmaak werk werkte alles weer naar behoren. Super service!
Fantastisch geholpen bij het repareren van mijn usb poort. Zeker een aanrader om langs deze zaak te gaan met eventuele problemen met je telefoon.
Heel fijn geholpen en zeer goede service na defecte telefoon..
Medewerkers helpen je op een vriendelijke manier en daarnaast ook snel. Voor een klein probleempje geweest wat direct verholpen werd!
Super snelle service, duidelijk en waar voor je geld !! Kan niet beter!
Prima winkel deskundige medewerkers die alles voor je doen om je te helpen
Super snel servic en erg vriendelijk mensen ..
Ik ben zeer tevreden bij dit bedrijf iPad 4 mini met pixel uitval. De reparatie is perfect uitgevoerd met een nieuw zeer scherp scherm. dit alles in 2 dagen met een uiterst vriendelijke behandeling. Deze mensen zijn zeer Vakkundig Bedank voor de zeer goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid