facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobiele- Zorgboerderij 'Klein Rosinkhof'

Mobiele- Zorgboerderij 'Klein Rosinkhof'

Info

Naast dagbesteding, heeft onze zorgboerderij ook een mobiele variant. Wij brengen een unieke boerderij beleving naar uw zorglocatie! Bel gerust even op!



"Melk en Zuivel, één en al gezondheid!Zorgboerderij Klein Rosinkhof biedt Unieke kleinschalige Dagbesteding aan iedereen die zich thuis voelt op het platteland. Bent u tussen de 18 en 101 jaar oud en houdt u van dieren, natuur en het buitenleven? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en kom eens een keertje kijken!Onze zorgboerderij biedt naast horende deelnemers, ook een plek aan slechthorende en dove deelnemers. Naast gesproken Nederlands wordt er ook gecommuniceerd d.m.v. de Nederlandse Gebarentaal NGT. Graag heten wij iedereen van harte welkom en stemmen wij daarom graag onze communicatie daar op aan. Iedereen is uniek met zijn/haar eigen kwaliteiten. Dit schept een enorme inspirerende en leerzame omgeving."
Adres: Leggeloo 54, 7991 PZ Dwingeloo
Telefoonnummer: 0623234342
Stad: Dwingeloo
Route: Leggeloo 54
Postcode: 7991 PZ



op zoek naar gerelateerd: Dagbesteding Dwingeloo, Zorgboerderij Drenthe, Zorgboerderij ouderen Drenthe, Dagbesteding Westerveld, Kaasboerderij Dwingeloo
Recensies
Een mooie plek met hele fijne mensen. Ze werken met passie voor de dieren en het bedrijf. Een fijne plek voor jong en oud.
Het is altijd netjes en gezellig. De dieren worden goed verzorgd en de gasten warm ontvangen :
Super aardige mensen. Boerderij wordt gerund met veel zorg en aandacht voor mens en dier.
Heel fijn en professioneel bedrijf. Met veel aandacht voor mens en dier!
Mooi bedrijf, mooie locatie. leuke activiteiten locatie.
De passie om te zorgen voor mens en dier is duidelijk zichtbaar. Super!
Erg vakkundig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid