facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobiele kinderboerderij Donkey Pronkie

Mobiele kinderboerderij Donkey Pronkie

Info

Mobiele kinderboerderij op uw locatie. Liefde voor dieren staat bij ons voorop!



"Supermooie kinderboerderij op iedere gewenste locatie huren? U huurt onze dieren in op uw locatie. Wij komen met onze super makke dieren naar u locatie en maken van uw feest een nog groter feest!"
Adres:
Telefoonnummer: 0620377136
Stad: Ingen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roel's Beestenboel Roel's Beestenboel 2 km Mobiele kinderboerderij, kerststallen, dier-O-theek
Recensies
Ontzettend leuke mobiele kinderboerderij. De eigenaren zorgen goed voor hun dieren en namen de tijd om een praatje te maken met onze bewoners, mantelzorgers en medewerkers. Iedereen heeft genoten!
Het was een onvergetelijke ervaring voor veel van onze jongste kinderen. Maar ook de medewerkers hebben genoten. Leuke, vriendelijke mensen en gevarieerd beesten aanbod. Zeker ook de”kussende” Alpaca was een groot succes. Zeker voor herhaling vatbaar. Misschien zelfs voor de dagopvang. Ze komen met de vrachtwagen zetten in no time een heuse kinderboerderij neer en alle kinderen kunnen naar hartelust in en uit lopen. Heel grappig was ook het ondeugende jonge geitje die een ware “Houdini” bleek te zijn. TOP
Tijdens ons zomerfeest hebben wij gebruik gemaakt van de mobiele kinderboerderij. Wat was het een geweldige ervaring! Patrick en Karin, wat zetten jullie dit mooi neer. De liefde en aandacht voor de dieren en aandacht voor de kinderen. Kinderen, ouders en personeel heeft hier van genoten! Kusjes voor Tjeerd van ons en tot een volgende keer!
Wat was het genieten met Donkey Pronkie op locatie. Zowel bewoners als medewerkers hebben genoten van de lieve dieren. De medewerkers zijn attent, vriendelijk en nemen de tijd voor je. De liefde voor hun dieren is enorm! Voor herhaling vatbaar.
Wat een superleuke ervaring voor onze bewoners! Jullie zijn echt toppers! Goed voor jullie diertjes, goed voor onze mensen en zo vriendelijk. We waren aangenaam verrast. Dankjewel voor onze bewoners een superleuke dag te geven.
Deze mobiele kinderboerderij is super leuk. De dieren worden goed verzorgd. De medewerkers zijn heel vriendelijk en nemen alle tijd. Onze bewoners, medewerkers, vrijwilligers, familieleden en mantelzorgers hebben genoten!
Jeeh , wat zijn deze mensen zo lief voor de beestjes in 1 woord geweldig , wat hebben onze bewoners genoten Beestjes worden met liefde verzorgd, goed om te zien
In een woord fantastisch. De mensen van de boerderij zijn zo liefdevol naar de bewoners en de beesten. Echt een aanrader!
Wat een geweldig tijd hebben we beleefd en wat een top team ...Hele leuke variatie aan dieren. Dieren zien er ook gezond en fit uit.. We hebben ze ingehuurd als marketing en promotie evenement en het was helemaal TOP geregeld... Ze laten nadien ook alles netjes achter dus dat scheelt weer schoonmaakwerk. Ik zou zeggen keep up the GOOD work!! En tot snel gr Team LuxCars.nl
Onze ouderen hebben een ontzettende leuke dag gehad met alle dieren. De communicatie was helemaal top en we konden zelfs met een geit, bewoners bezoeken die niet naar de boerderij konden komen. Het was een top dag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid