facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobiele Dierenkliniek Blaricum en het Gooi

Mobiele Dierenkliniek Blaricum en het Gooi
Adres: Hooibrug 12, 1261 MV Blaricum
Telefoonnummer: 0628367089
Stad: Blaricum
Route: Hooibrug 12
Postcode: 1261 MV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Huizen, Arabella Burgers, Dierenarts aan huis Soest, Dierenarts aan huis Almere, Dierenarts aan huis Hilversum, Titeren Hilversum
Recensies
Op aanraden van een andere Labradorbezitter afspraak gemaakt bij deze dierenarts. Ik kon binnen 24 uur terecht, wat heel fijn is aangezien in mijn woonplaats de wachttijd tot een week kan oplopen. Dierenarts nam uitgebreid de tijd en probeert alle relevante informatie te verzamelen alvorens diagnose- en behandelplan voor te stellen. Heeft een goed oog voor je dier, kijkt niet alleen naar zichtbare lichamelijke klachten maar ook naar het gedrag van je hond in de praktijk. Is de 1e dierenarts die actief en preventief de terugkerende hotspots van mijn hond behandelt én informatie geeft over de prijzen van de behandeling. Een verademing. Mooie praktijk en ook hele vriendelijke assistenten/ paraveterinairen.
Hele fijne praktijk. Alle aandacht voor onze dieren. Geen volle wachtruimte door een te strakke planning. Daardoor geen onnodige stress bij de dieren. Benadering van de dieren op zo’n manier dat stress waar mogelijk wordt voorkomen. Beslissingen worden in overleg genomen met veel tijd voor uitleg en het stellen van vragen.
We zijn zeer tevreden over deze dierenkliniek en vooral betreffende de medewerkers. Altijd vriendelijk voor baas en dier. Behulpzaam en attent. Ons katertje was binnen een paar uur na castratie topfit.
Fantastische kliniek. Met liefde en vakkennis hebben ze onze hond onderzocht en behandeld. Toppers met een hart voor dieren.
Slechtere ervaring met een dierenarts kan je niet hebben. Onkundig, niet empatisch naar het dier en zonder diagnose medicijn voorschrijven. Daarna contact gehad met Arabella, de eigenaresse. Arroganter bestaat niet. Volledig uit de hoogte en niet eens naar mijn verhaal willen luisteren. Dat is het bewijs dat zij niet voor dierenliefde gaat maar voor geld. Echt walgelijk!
Wat een super fijne kliniek! De dames zijn erg begaan en kundig. Ik ben erg blij dat wij hier terecht zijn gekomen met onze dieren.
Zoek je een dierenarts dan kan ik je deze echt aanbevelen allemaal hele lieve zorgzame mensen met een hart voor dieren
Onze Sabbath werd plotseling erg ziek, dierenarts stond binnen een half uur op de stoep. Zo lief en kundig werd Sabbath onderzocht. Ons meisje moest toch opgenomen worden, Met veel liefde en kundigheid, knapte Sabbath op. Ze speelt alweer buiten met haar vriendjes, en het gaat goed. Nogmaals super bedankt, jullie blijven onze dierenarts.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid