facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobiel Interieur

"Mobiel Interieur is een design woonwinkel die gevestigd is aan de Dijkweg in Andijk. Wij zijn al bijna 100 jaar een begrip in de regio West-Friesland. Ons team bestaat uit elf enthousiaste professionals. Wij zijn gastvrij en kundig op interieur design. Vernieuwend in ons aanbod van design meubels en verfrissend in onze kijk op eigentijds wonen. Mobiel Interieur combineert West-Friese gemoedelijkheid en gastvrijheid met grondige kennis van de interieurbranche. Gastvrijheid betekent ontvangst met een vers kopje koffie en u in alle rust in onze woonwinkel rond te kijken. Voor een persoonlijk interieuradvies komen onze adviseurs graag bij u thuis. Samen op weg naar een perfect eindresultaat. Mobiel Interieur is het adres voor fijnproevers."
Adres: Dijkweg 50, 1619 HC Andijk Oost, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228-591537
Stad: Andijk Oost
Route: Dijkweg 50
Postcode: 1619 HC



op zoek naar gerelateerd: Mobiel Andijk fauteuil, Interieur sale, Eetkamerstoelen Mobiel Andijk, Woonwinkel Hoorn, H van der leek woninginrichting mobiel bv, Interieur meubels, Design woonwinkel, Topform Sale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mobiel Interieur Mobiel Interieur 16 meter Giga aanbod van een veelvoud van kwaliteits merken en designmeubilair. Heel veel m2 o...
Kakoe kinder winkel van 0 t/m 12 jaar Kakoe kinder winkel van 0 t/m 12 jaar 952 meter Verkoop van nieuwe kleding , schoenen , speelgoed en fietsen van 0 tot en met 12 jaar...
Recensies
Mooie zaak, veel keuze en niet alleen in meubels maar ook kleden, parket, laminaat, vloerbedekking, ect. etc.! Wij werden heel goed geholpen door Lody met het uitzoeken van een zithoek, zodat het een spannend geheel werd. Zij nam daar alle tijd voor, in een prettige en informele sfeer. Tijdens het afleveren wordt alles keurig, door eigen personeel, in de woning op zijn plek gezet, TOP! Wij komen zeker nog eens terug.
Prachtige winkel op plek waar je deze niet verwacht. Je hebt keuze te over. Design en more. Hier moet je wel slagen. Ook voor vloeren, vloerbedekking en raambekleding ben je hier aan het juiste adres.
Grote zaak veel keus en voor redelijk prijzen.
Mooie zaak, ruim opgezet. Goed geholpen en lekkere koffie.
Bank gekocht aantal jaar terug a 5000 euro. Nu vertoont de bank buiten proportioneel veel slijtage totaan bijna gaten in de stof, dit bij normaal gebruik. Geen klantenservice of oplossing van Mobiel Interieur uit Andijk. Ja kon bijna 2000 euro betalen als oplossing. Als je voor dit geld een bank koopt, kan je m.i. wel wat betere service verwachten dan bij dit waardeloze bedrijf. Eens maar nooit meer! Buitengewoon slecht, zal hier echt van mijn leven nooit meer iets kopen. Op moment dat je er iets koopt kan alles...tot dat je terug komt voor service waarop je recht hebt en voor betaald heb.
Mooi bedrijf maar niet voor mij te modern En niet mijn prijs klasse
Weinig geïnteresseerd personeel. Een verkoper met kennis van zaken maakte een medewerkster met een vraag van ons in ons zicht duidelijk geen zin te hebben ons te woord te staan.
Mooie, ruime zaak met veel keuze. Zo staan er bv meer dan 200 banken.
Prachtige zaak met hele mooie designmeubelen. Word heel deskundig en vriendelijk geholpen. En altijd gastvrij met kopje koffie.
Ruime sortering. ,maar helaas niet wat we zochten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid