facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moai Tandzorg

Moai Tandzorg

Info

Persoonlijke service, die verder gaat dan dat u wellicht gewend bent. Niet voor niets vindt u bij ons tandzorg met een glimlach!

Geschiedenis

Goede tandzorg gaat verder dan alleen uw mond. Wij vinden het belangrijk om verder te kijken, samen met u. Pas dan wordt goede tandzorg uitstekend. Dat is nou Moai.

Persoonlijke service, die verder gaat dan dat u wellicht gewend bent. Niet voor niets vindt u bij ons tandzorg met een glimlach. En daarvoor nemen we graag de tijd.



"Goede tandzorg gaat verder dan alleen uw mond. Wij vinden het belangrijk om verder te kijken, samen met u. Pas dan wordt goede tandzorg uitstekend. Dat is nou Moai.Persoonlijke service, die verder gaat dan dat u wellicht gewend bent. Niet voor niets vindt u bij ons tandzorg met een glimlach. En daarvoor nemen we graag de tijd."

"Goede tandzorg gaat verder dan alleen uw mond. Wij vinden het belangrijk om verder te kijken, samen met u. Pas dan wordt goede tandzorg uitstekend. Dat is nou Moai.Persoonlijke service, die verder gaat dan dat u wellicht gewend bent. Niet voor niets vindt u bij ons tandzorg met een glimlach. En daarvoor nemen we graag de tijd."
Adres: Harlingerweg 50 A, 8801 PD Franeker
Telefoonnummer: 0517 382 004
Stad: Franeker
Route: Harlingerweg 50 A
Postcode: 8801 PD


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 12:00

Recensies
Had met spoed een tandarts nodig. In de avonduren natuurlijk i.v.m. plotselinge hevige kiespijn. Eigen praktijk was dicht en verwees me hierheen. Hele aardige tandarts die een flinke verdoving ingespoten heeft waardoor ik het tot de volgende ochtend kon redden en naar mijn eigen tandarts kon. Rekening ter plekke betaald en gedeclareerd bij de zorgaanbieder. Topservice, echt een aanrader!
Ik ben heel tevreden over deze tandarts, ik raad de praktijk echt aan, vooral ook als je angst hebt voor de tandarts. Het zijn hele lieve geduldige mensen die hier werken, ze leggen alles heel goed en rustig uit, en nemen echt de tijd voor je. Ik voelde mij direct meer op mijn gemak !
Vandaag geweldig geholpen door Moai Tandzorg. Tijdens mijn vakantie een stuk van mij kies af en de vulling verdwenen. Kon gelijk bij ze terecht. Wat een geweldig stel mensen. Ben heel blij met mijn mooie nieuwe "Friese" vulling. Nogmaals bedankt voor de snelle service
Mocht je angst hebben voor de tandarts, dan raadt ik deze praktijk ten zeerste aan. Het begint al bij de receptioniste waarna je je eigenlijk gelijk al thuis voelt, voor mij was de grootste stap gezet om een intake te doen. Met zwetende handjes en een brok in mijn keel kwam ik op de 1e intake. Wederom de receptioniste die me gerust stelde en daar ook de tijd voor nam. Eenmaal, nadat de foto's waren gemaakt, lag ik in de behandelstoel. De lieve assistente legde me alles goed uit, vervolgens kwam de tandarts zelf om het gebit te controleren en werd er een plan van aanpak gemaakt. Vandaag de 1e echte behandeling gekregen en het is me 200 procent mee gevallen. Goede uitleggen tijdens de behandeling. Bedankt lieve mensen en tot over 2 weken.
Ik was mijn hele leven echt bang voor de tandarts, ik schrijf ik was want ik ben het niet meer. Ik was voor de zoveelste keer al meer dan 8 jaar niet bij de tandarts geweest omdat ik bang was en een diepgewortelde angst had voor de tandarts. Maar doordat ik pij kreeg aan een kies had ik niet zoveel keuze en maakt ik een afspraak bij tandartspraktijk Moai, waarvan ik had gehoord dat ze ook angsttandarts waren. Dus ik er naartoe en hoorde daar dat mijn verstandskies eruit moest, mijn grootste angst dus. Maar ik ben zo verschrikkelijk goed geholpen door de tandarts en zijn assistentes, dat ik nu echt durf te zeggen dat mijn angst voor de tandarts eigenlijk verdwenen is. En daar ben ik zo blij om, ik had dit nooit verwacht en daarom een dikke pluim voor deze praktijk.
Zit normaal gesproken bij een andere praktijk. Door kapotte vulling hier naar doorverwezen. Duidelijke communicatie en erg prettig en snel ontvangen. Tandarts zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
Erg tevreden, tandarts Marcel is aardig en legt alles goed uit. Assistentes ook heel vriendelijk en dat het soms wat langer duurt komt door het roulatiesysteem en heb ik nog niet als hinderlijk ervaren.
Fijne tandarts, assistenten en receptioniste. Professioneel op vakgebied maar ook op menselijk vlak. Onnodige handelingen probeert hij zoveel mogelijk te voorkomen. Staat altijd open voor een gesprek bij onduidelijkheden en irritaties. En ik spreek uit persoonlijke ervaring.
Enorm slechte receptioniste, we zijn na veel irritaties overgestapt naar een andere tandarts.
Best dentist ever! Andere werknemers idem dito!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid