facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MN Kozijn

"Meer dan 19 jaar ervaring in Kozijnen, Deuren, Zonweringen en Veranda’s in kunststof, aluminium en hout voor zowel nieuwbouw als renovatie.Door zeer goede service en flexibele opstelling onderscheidt MN Kozijn zich. Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis. Alles wordt dan meteen opgemeten en indien gewenst wordt ter plaatse een offerte gemaakt.Bent u op zoek naar Kozijnen, Deuren, Zonweringen en Veranda’s in kunststof, aluminium en hout en een betrouwbaar bedrijf dat perfect werk levert voor de scherpste prijs? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak."
Adres: Het Zand 29a , Boxmeer 5831 HG, NL
Telefoonnummer: 0485 747 011
Stad: Boxmeer
Route: Het Zand 29a
Postcode: 5831 HG



op zoek naar gerelateerd: MN Kozijn review, Kunststof kozijnen Boxmeer, Kozijnen Uden, Aluminium kozijnen Uden, Profel Dealers
Recensies
Zijn niet begripvol. Hebben meubels afgedekt, apparatuur afgedekt, en nog hebben ze diverse spullen stuk gemaakt. Heeft 1.5 jaar geduurd eer dat ze alles konden plaatsen. Ze vergeten werkelijk alles. Het was het niet waard. Slechtse keuze ooit gemaakt. Afwerking is onprofessioneel en niet volgens afspraken gedaan. We zouden een nieuwe vensterbank krijgen en een andere deur cilinder... zijn hun afspraken niet na gekomen. Echt een super teleurstelling! Niet doen!
4 jaar geleden alle kozijnen laten vervangen door MN kozijn. We hadden houten kozijnen die niet meer te redden waren en hebben alles laten vervangen door kunsstof van het merk profel. Ons badkamerkozijn is 120cm breed en meerdere kozijnfabrikanten durfden het niet aan hier een draai-kiep deel van te maken, zij wel. Het werd toen keurig geplaatst en alles sluit nog steeds naar behoren. Enige minpunt is dat kunststof door volle zon uit zet en dus moet ik elke zomer en winter de voordeur even opnieuw stellen. 1e keer even prutsen maar inmiddels aan gewend. Goede service en werkende spullen!
Top service, vriendelijke jongens en zeer tevreden over mn kozijn. Echt een aanrader.
Koop was zo gesloten. Maar plaatsing was minder goed. Slecht opgeleverd en fatsoenlijk herstel duurt maanden...
Ervaren eigenaar. Goede prijs.
Deskundig advies en goede kwaliteit.
Geweldige vriendelijke service.
Top materiaal en service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid