facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MLCare: Praktijk voor Bowentherapie

MLCare: Praktijk voor Bowentherapie

Info

Bowentherapie: een zachte manuele therapie voor veel pijnklachten! Heel breed inzetbaar en voor iedereen geschikt. Twijfel: bel of mail voor pers. info!



"ML-Care behandelt mensen met pijnklachten, bewegingsbeperking, sportblessures en andere aandoeningen zoals hoofdpijn, nekpijn, rugklachten scoliose, schouderklachten, knieklachten, enkel/voetklachten, heup- en liesklachten, darmklachten,Littekens keizersnede!, traumarestklachten.Ook voor burn-out, vermoeidheid en stressklachten."
Adres: Silvoldseweg 3, 7061 DK Silvolde, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 6 53914128
Stad: Silvolde
Route: Silvoldseweg 3
Postcode: 7061 DK


Recensies
Ik had een zeer hardnekkige en terugkerende blessure aan mijn knie. Hardlopen en zelfs wandelen was pijnlijk. Bowen is een therapie die de gehele storing/blokkades probeert te verhelpen. Na de eerste behandeling was mijn knie veel soepeler en minder pijn. Na de 2e behandeling idem, de pijn is nagenoeg weg, eindelijk! Ben zo blij! Heb inmiddels enkele zeer lange wandelingen gelopen zonder problemen. En nu langzaamaan hardlopen weer opbouwen. Mariel is kundig en betrouwbaar. De behandeling is prettig en ontspannend. Ik beveel haar van harte aan
Mijn werk in de zorg vergt een flinke fysieke belasting van mijn lichaam. Om hierin ondersteuning te vinden helpt Mariel me om mijn bewegingsapparaat soepel en sterk te houden. Ik krijg goede tips en zienswijzen van Mariel en haar Bowen-behandeling ondervind ik als zeer professioneel, vertrouwelijk en prettig!
Hele prettige en deskundige behandelingen van Mariel gekregen. Altijd goede uitleg en zeker meedenkend om goede adviezen gekregen.
Met mijn rugklachten na een fietsongeluk super snel en overtuigend geholpen en behandeld. Mariel van der Borg heeft een rustige en betrouwbare manier van behandelen. Na twee behandelingen zijn de klachten verdwenen en beweeg ik weer soepel door het leven. Ik ben zeer positief over de wijze waarop ML-Care mijn klachten heeft verholpen.
Zorgvuldige en betrokken benadering. Erg tevreden. De Bowen therapie brengt mij nog steeds dusdanig diepe ontspanning, die ik niet voor mogelijk hield, en enorme vermindering van mijn klachten. Ik raad ML Care met enthousiasme aan.
Hier wordt je niet geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid