facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ML Tours

ML Tours

Info

Vlieg je mee?

Geschiedenis

Met mltours.nl vliegt u voordelig, comfortabel en met een goed gevoel naar de mooiste, meest inspirerende en adembenemende bestemmingen in Marokko.

Producten

Vliegtickets



"Met ML Tours vliegt u sinds 2009 goedkoop, comfortabel en met een goed gevoel naar de mooiste, inspirerende en adembenemende bestemmingen in Marokko."
Adres: Weet, 1118 CL Schiphol, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 00310207220722
ln.sruotlm@gnitekram
Stad: Schiphol
Route: Weet
Postcode: 1118 CL


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ml tours bagage, fly orange, ml tours contact, amsterdam al hoceima, ml tours extra bagagekosten, nuhr nador, ml tours inchecken, vliegtickets al hoceima
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Komfly Komfly 59 meter Je belt voor informatie maar niemand neemt de telefoon op, Ik heb 2 dagen gebeld
Amsterdam Airport Taxi Services Amsterdam Airport Taxi Services 276 meter Amsterdam airport taxi services is available for all your transportation requirements...
Ticketbook Ticketbook 563 meter
Recensies
Geboekt maar een fout gemaakt in de geboortedatum. Meteen ML tours gemaild en binnen de 24u werd het opgelost. Top eerste ervaring
Betaalbare vliegtickets en goede service. Minpunt maar ook groot irritatiepunt is als je ruimbagage wilt bijboeken betaal je het dubbele. Bij transavia zelf is dat niet zo.
Telefoon opnemen is bij hun echt een probleem. Nadat je geboekt hebt zijn de opties nadien echt zeer beperkt om wat te wijzigen.
Goede service, ik kreeg niet de baggage kilo's waar ik voor betaald heb. Op de maandagtochtend gebeld met klantenservice en het probleem werd direct opgelost.
Het was top met Transavia te vliegen van uit Rotterdam Nador via ml tours kan je heel gemakkelijk ticket kopen en je krijgt gelijk mail met E ticket gegevens alles duidelijk bedankt ml tours
Door de reviews durfde ik bijna niet te boeken maar omdat er geen tickets te vinden waren voor een redelijke prijs heb ik toch via jullie geboekt. Het was heel goed geregeld, we vlogen van Nador naar Rdam met Transavia voor 1/3e van de prijs die Transavia rekende. Alles ging prima, tickets kwamen snel binnen en vlucht was prima. Topservice, dus ik zal zeker weer via jullie boeken!
Ik heb bij het boeken niet mijn volledige naam genoteerd. Waardoor ik bij het inchecken op het vliegveld een probleem bleek te hebben. Deze simpele administratieve handeling koste mij 50 euro per persoon. Ik was zeer ontevreden omdat ik vind dat de website mij makkelijk had kunnen wijzen dat ik volledige voornamen moet noteren ipv alleen de voorletters. Een hele dure grap dus en dan moet mijn vakantie nog beginnen. Na een week kreeg ik weer een mail met de retourgegevens en ik zag dat niet alle namen waren gewijzigd. Dus moest ik vanuit het buitenland contact opnemen met Mltours om dit goed te krijgen. Ik zag al voor me in welk gedoe ik terecht zou komen op het marokaanse vliegveld als dit niet zou kloppen. Nadat ik had gebeld kon het niet direct gewijzigd worden en kreeg ik het antwoord dat het wel goed zou komen. Dat was mij iets te nonchalant. Dus heb ik gevraagd of ik na het weekend telefonisch een bevestiging kon krijgen. De meneer beloofde mij dit. Na het weekend kreeg ik uiteindelijk een nieuw document met de wijzigingen. Ben ik tevreden over het verloop?
Goede prijzen en Word altijd netjes geholpen door de klantenservice... Als de prijzen zo scherp blijven dan blijf ik voor mijzelf en mijn ouders bij hum boeken
In augustus gevlogen van Tanger na Brussel zwantum. Na dat ik had geboekt ging ik pas de reviews lezen en die waren niet heel positief. Uit eindelijk een beetje gespannen of ik niet was opgelicht,door de reacties van andere. Maar ik moet eerlijk zeggen alles was top , ik vloog met Brussels Airlines en petje af , alles verliep volgens plan ik raad iedereen aan om via ML Tours te vliegen.
Goede vlucht gehad. Begin was vreemd omdat er dubbele boeking gedaan waren, konden we niet zitten op onze gereserveerde betaalde plekken. Grondpersoneel schonk er geen aandacht aan, wat jammer was. Cabin crew deed dit wel, goed opgelost, kudos!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid