facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MKBontwikkeling

MKBontwikkeling

Info

Wij doen er alles aan om het ondernemerschap gemakkelijker en leuker te maken. Dit doen wij o.a. door coaching en diverse diensten/producten speciaal gemaakt voor het Midden- & Kleinbedrijf (MKB)



"Wij willen ondernemerschap vereenvoudigen door duidelijkheid te scheppen en mensen & middelen samen te brengen. Mensen in staat stellen om zelfstandig een inkomen te genereren. Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemers de maatschappij draaiende houden. Ondernemers zijn mensen die niet alleen kansen zien, maar ze ook willen pakken. Het zijn mensen die obstakels kunnen overwinnen. Het maakt voor ons ook géén verschil of je een bedrijf wilt starten of al een bedrijf hebt, wij helpen jou om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen."
Adres: Van Berghenstraat 6, 6367 CK Voerendaal (gemeente)
Telefoonnummer: +31644170868
Stad: Voerendaal
Route: Van Berghenstraat 6
Postcode: 6367 CK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 19:00

Recensies
Spijtig dat u enkel hier reactie geeft. Wij hebben zo vaak contact gezocht maar zonder resultaat! Wij hebben nog een tegemoetkoming gedaan van €250,- maar hier moest u niks van weten, u was er klaar mee en u zou het volledige bedrag terugstorten. Van die terugstorting hebben wij nooit een cent gezien, u ging vervolgens juridisch advies inwinnen en daarna was het weer stil. Vandaar dat de rechtbank mag oordelen Meneer komt goed over bij eerste gesprekken. Netjes, enthousiast en heeft een hele goede voorbereiding. Na akkoord van offerte komt meteen de factuur. Nadat deze volledig is voldaan hoor je weken niks, moeilijk/niet bereikbaar en diverse excuses. Eerste versie website slecht in elkaar gezet en luistert niet naar klant. Wat we vroegen is niet gedaan, zaken wat we niet hadden gevraagd zijn wel gedaan. reactie op klachtenbrief was dat we geld terug zouden krijgen, mits deze review weg werd gehaald. Vervolgens weer geen reactie en geen geld ontvangen. Moeten naar de rechtbank om ons geld te krijgen.
Heel slechte service, komt gemaakte afspraken niet na
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid