facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MK Autotechniek

MK Autotechniek

Info

Wij zijn MK Autotechniek. Specialist in de in- en verkoop van in zeer goede staat verkerende occasions. Bij ons treft u allerlei verschillende merken aan die wij graag aan u willen laten zien.



"Het is ooit begonnen als hobby en uitgelopen tot een droombaan.Wij zijn sinds 2013 bezig met het uitoefenen van onze hobby en via MK Autotechniek kunnen wij onze droom realiseren. Wij zijn erg zorgvuldig met onze aankopen zodat u als klant het beste aanbod krijgt. Wij kopen een auto alsof deze voor onszelf bedoeld is. ‘Volledig uitgevoerde voertuigen met de juiste opties’ met een lage kilometer stand en een betrouwbare achtergrond.Onze vakkennis gecombineerd met ons zorgvuldig geselecteerde netwerk in binnen- en buitenland, garandeert de beschikbaarheid van een uniek en exclusief aanbod van auto`s.Door rechtstreeks in te kopen bij de interne voorraden van dealers en fabrikanten, kunnen we altijd de nieuwste types en uitvoeringen leveren"
Adres: De Noord 3, 6001 DA Weert
Telefoonnummer: +31773903823
Stad: Weert
Route: De Noord 3
Postcode: 6001 DA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Weert, Occasions Weert, MK Autotechniek ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Mossel Ford Performance Center Weert Van Mossel Ford Performance Center Weert 552 meter Klantenservice staat niet in hun woordenboek. Weken moeten wachten op een klein onder...
Autobedrijf Greijmans Weert Autobedrijf Greijmans Weert 2 km De enige garage voor mij. Wat een fijn bedrijf! Ze geven eerlijk advies, trekken je n...
Toyota Geelen Weert Toyota Geelen Weert 2 km Zeer slechte ervaring met deze garage. Erg klant onvriendelijk aangesproken door de m...
Automarkt Weert Automarkt Weert 4 km In Weert, wekelijks op zaterdag de automarkt.Binnenkort nieuwe opzet automarkt weert.
Recensies
Geweldig mens die Haik! Auto gekocht eind van het jaar en kreeg wat problemen onderweg. Binnen 2 weken stond me auto weer op de weg zonder enkele problemen. Als je het over top service hebt, moet je bij MK autotechniek wezen. Op en top. Klant altijd nummer 1! Nogmaals bedankt Haik!
Bij binnenkomst al een vertrouwd gevoel. We werden goed ontvangen en kregen goede uitleg over de aanwezige auto’s over kilometerstanden, opties etc. Koop was snel gesloten. Haik en zijn team, TOP
Een heel goed bedrijf, vriendelijk en echt klantgericht. Ze hebben mooie auto’s voor mooie prijzen staan altijd klaar om je te woord te staan. Volgende auto word ook bij hen zeer tevreden echt een aanrader
Een mooi garagebedrijf met veel know-how op basis van inkoop en onderhoud. Kopen gericht jonge auto's in met een goede historie. Hun hartje ademt de passie voor auto's. We hebben een goede onderhandeling kunnen voeren voor de aankoop van een prachtige Audi Q2 met slechts 9800km. Top familie bedrijf. Ik zou de volgende x weer een mooie auto bij hun gaan kopen. Dus een echte aanrader.
Een paar maanden geleden heb ik een mooie Tiguan gekocht bij MK Autotechniek. Zeer goede service! Dit zijn mensen die passie hebben voor auto's. Zeker een aanrader!
Begin mei 2022 een Tiguan gekocht bij MK Autotechniek. Nadat de auto op de website werd gezet direct gebeld en naar Weert gereden. De auto was compleet in lijn volgens geadverteerde specificaties. Na de proefrit nog naar de VW dealer gereden die de onderhoud historie uitdraaide wat bevestigde dat de auto als inderdaad volledig dealer onderhouden was. Direct de aankoop geregeld. Vanaf de eerste ontvangst tot en met de aankoop en de nazorg kan ik alleen maar bevestigen dat dit een uitstekende en plezierige ervaring was. Geen typische autoverkoper blabla maar kundig en to the point, met een kwaliteit product. Dus ja, ik kan MK Auto techniek van harte aanbevelen!
Zeer mooi en goed bedrijf gerund door vader en zoon. Super aardige mensen en zeer vakbekwaam, We zijn er netjes en goed geholpen. Ontzettend tevreden over onze nieuwe auto. Aanrader voor iedereen die een mooie en betrauwbare auto aan wil schaffen. Groet Winnie van Rosmalen.
Na maanden van zoeken naar een mercedes A-200 occasion, zag ik op de website van MK Autotechniek een mooi exemplaar. Het had alle opties waar ik naar zocht en bovendien was het een unieke sportieve uitvoering met een scherpe prijs. Alles was keurig geregeld. Dealer onderhouden en volledig onderhoudsboekje. Eigenaar nam de tijd voor je en bleef zelfs buiten kantoortijden speciaal voor mij open. Mocht ik toe zijn aan een volgende occasion weet ik waar ik eerst ga kijken! Haik bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid