facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MJK Leathers

MJK Leathers

Info

MJK Leathers (http://www.mjk.nl) is opgericht door Marie-Jeanne en Ton van Kuyk. Hun initialen leiden tot de naam 'MJK'. Marie-Jeanne en Ton zijn twee personen die met hart en ziel betrokken zijn bij de motorsport.

Geschiedenis

Wij zijn specialisten in motorkleding. De raceoveralls, combipakken jacks en broeken van MJK Leathers wordt ontwikkeld en gemaakt in ons eigen atelier in Oudenbosch, en zijn daarom ook op maat te maken.
Een complete textiel motorkleding lijn die wij voeren van de merken Macna Racer en Held vullen elkaar aan en zo kunnen wij motorjassen en broeken en regenkleding leveren van maat S tot 10XL. Kijk eens op onze webwinkel www.mjkleathers.nl om te zien of wij ook voor u een passende maat hebben. Of kom naar onze winkel aan de Bosschendijk 89 in Oudenbosch, waar u meteen kunt proberen of het past.
Ook zijn wij servicedealer van Shark helmen. En vindt u bij ons een grote collectie motorlaarzen en handschoenen voor elk seizoen.
Wij helpen u graag!
Oh ja, wij repareren en veranderen ook alle motorkleding.

Adres: Bosschendijk 89, 4731 DC Oudenbosch
Telefoonnummer: 0165-314627
Stad: Oudenbosch
Route: Bosschendijk 89
Postcode: 4731 DC


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hoe lang gaat motorkleding mee, Mijn motorpak op maat, Lederen motorkleding, Motorbroek korte benen, MJK Advies, Motorpak op maat Vroomshoop, Custom motorkleding
Recensies
In alle jaren dat ik motorrijd veel van gehoord. Ik was in de buurt, daarom even langs gegaan. Ze gaan sluiten en gezien staat van dienst qua naam, van welverdiend pensioen genieten.
Einde van her jaar gaan ze stoppen vriendelijke eigenaresse
Geweldige vaklui, begrijpelijk en spijtig dat het binnenkort stopt te bestaan, dus extra blij dat ik nu mn eerste seizoen MJK leren pak heb, gaat jaaaaren mee, weet ik nu al zeker! Sinds vandaag in het bezit van een furygan airbag vest, die bij hun gekocht is uiteraard, een aankoop met mixed feelings. Het gaat jullie goed toppers!!
Prima service en hele goede motorjacks.
Top. Vriendelijke en behulpzame ondernemers met verstand van zaken over veilige motorkleding en maatvoering. Goed gesorteerd en maatwerk mogelijk in eigen atelier.
Als ik mij het goed herinner heb ik in 2012 een paar mooie rondjes gedraaid en hield Marie-Jeanne de meetlint klaar. Toen kwam de vraag wil je strak strak of net even een beetje marche. Ik koos wijselijk voor de marche. Die heb ik tot voorkort wel eens nodig gehad. Maar de corona periode helaas al een beste tijd geen werk daar door als motorinstructeur heeft mij goed aan het sporten geholpen en het eetpatroon op een gezonde toer te zetten. Niet voor even maar voor altijd. Na 13kg afgevallen te zijn was het bijna spannend om het leren combi pak weer aan te trekken. Ik ging even terug in de tijd en zou bijna zeggen dat het nieuw in de kast hing en trok het voor de eerste keer weer aan. Het zit weer als gegoten!! Zoek jij een echt lekker zittend leren overal ? Wat zit als een second skin, MJK geeft jou dat heerlijke gevoel. Laat Marie-Jeanne jou opmeten en je wilt nooit meer anders!
Even langs gegaan om te kijken voor andere Motorjas. Erg fijn geholpen door Mvr! Alle tijd voor uitleg en een babbeltje over alles. Nog even door sparen maar prachtige kwaliteit! Bedankt.
Ga hier niet heen als je haast heb, de uitleg en voorlichting is zo uitgebreid dat je zo een paar uur verder bent, bij het inmeten 4 uur, en bij het ophalen nog eens 2 uur, ligt deels aan mezelf maar ook zeker aan mevrouw mjk herself past erg goedmaatwerk pak en dan te bedenken dat het leer nog soepel moet worden, word enkel nog maar beter dussss
Wat een top winkel en vooral wat een service! Ik kwam 5 minuten voor sluit binnen en ben beter geholpen dan in menig andere winkel waardoor ik om 7.15 de deur dicht deed. Je voelt je als klant echt een gast waar alle aandacht naartoe gaat. D.m.v. kennis en ervaring zullen ze je niet in de steek laten. Al vindt je het zelf nog zo mooi als het niet goed is zal dit medegedeeld worden. Ik ging voor handschoenen en kwam terug met een compleet pak.
Mijn lederen broek had na 12,5 jaar een kleine aanpassing nodig, centimetertje erbij ;- Ik heb de broek achtergelaten en inmiddels weer netjes opgestuurd gekregen en hij zit weer heerlijk! Nu kan ie weer jaren mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid