facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MJFP Financiële Planning

MJFP Financiële Planning

Info

MJFP Financiële Planning is een allround financieel adviesbureau in de regio Nijmegen. Wij beantwoorden graag al je financiële vragen!

Geschiedenis

MJFP Financiële Planning is een allround financieel adviesbureau. Wij zijn actief op het gebied van hypotheken, verzekeringen, financiële planning, pensioenen, vermogensbeheer, echtscheidingsadvies en meer. Wij bieden onze klanten een volwaardig financieel dienstenpakket aan en nemen hen de zorg voor hun financiële zaken daadwerkelijk uit handen.

Adres: Bijsterhuizen 30-07 J, 6604 LP Wijchen
Telefoonnummer: 024-3715230
Stad: Wijchen
Route: Bijsterhuizen 30-07 J
Postcode: 6604 LP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Financiële planning voor de particulier, MJFP robbert Vos, Chantal Poos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Impact Opleiding & Training Impact Opleiding & Training 2 km De beste allround opleider in de financiële branche
U-nited Detachering U-nited Detachering 2 km Sinds 2018 via/voor U-nited gewerkt. Eerst als ZZP/Interim adviseur en later via een ...
Bijmans Assurantiën Bijmans Assurantiën 3 km Vriendelijke personeel goede service
Assurantiekantoor Wertenbroek Assurantiekantoor Wertenbroek 3 km Jaren lang altijd op tijd en netjes betaald. Nooit iets geclaimd. Ga je op vakantie, ...
Recensies
MJFP heeft ons zeer professioneel geholpen bij het verkrijgen van onze hypotheek. Er werd zeer snel gereageerd en goed doorgepakt waardoor we een zeer gunstig voorstel van de bank hebben gekregen. Suzanne en Petra waren beiden vriendelijk en zeer aangenaam om mee te werken. Het traject liep perfect. Wanneer je een hypotheek nodig hebt is MJFP een zeer goede partij om je aan het beste voorstel te helpen.
Fijne deskundige mensen. Wij gaan voortaan voor financieel advies altijd naar MJFP.
MJFP heeft ons prima geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Na diverse onafhankelijke adviseurs over de vloer te hebben gehad, waren er elke keer toch weer te veel twijfels. Maar met de duidelijke uitleg en het geduld van Robbert en Anja van MJFP hebben we dat nu wel tot een goed eind gebracht. Veel dank voor al jullie moeite, jullie zijn een zeer tevreden klant rijker!
We hebben de begeleiding van MJFP gedurende ons gehele hypotheektraject als zeer prettig ervaren. Alle fijne medewerkers van MJFP reageren snel, adviseren kundig, geven heldere uitleg over complexe onderwerpen en denken goed mee. In het speciaal dank aan Robyn en Sanne voor de prettige samenwerking! We raden MFJP aan iedereen aan!
MJFP is een aanrader voor iedereen die een hypotheek wil afsluiten of oversluiten, wij zijn zeer goed geholpen.
We zijn erg prettig geholpen met onze hypotheek aanpassingen. Alles is duidelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. MJFP heeft onze aanbeveling.
Alles onder 1 dak. Van hypotheek tot verzekeringen. Professioneel, behulpzaam, staan altijd klaar voor vragen en zijn meedenkend in het hele proces van oriëntatie hypotheek tot het daadwerkelijk alles in werk zetten. Ze zijn altijd goed /snel bereikbaar. Ik heb hun diensten 13 jaren geleden gebruikt voor de aankoop van mijn eerste woning en dit jaar voor ons tweede aankoop woning. Ik blijf nog klant van MJFP. Ik raad iedereen MJFP aan! Dank aan Robbert, Roy, Robyn en Mayke
Heel goede gesprekken gevoerd rondom het traject van het kopen van een huis. Hypotheekadvies, maar er werd ook meegedacht met aanpalende zaken. Altijd snelle en fijne communicatie.
Dienstverlening door MJFP was in ons geval bijzonder fijn en positief verlopen. Fijne medewerkers, direct een antwoord of een reactie op een vraag of bericht. Daarbij is de deal we gesloten hebben door hun bemiddeling fantastisch; veel beter dan een ander financieel planner die we ook gevraagd hebben. Kortom: wij bevelen MJFP aan iedereen aan!
WIj zijn vanaf 2006 klant bij MJFP en er is 1 ding niets veranderd in al die tijd, en dat is de service! Er wordt goed meegedacht, men is snel in de communicatie.Wij kunnen iedereen MJFP aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid