facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mizumi

Mizumi
"Mizumi is een gezellig Japans restaurant in het centrum van Noordwijk binnen. Wij hanteren een a la carte concept. Afhalen is ook mogelijk.Follow us on Facebook and Instagram @mizuminoordwijk"
Adres: Kerkstraat 73, 2201 KL Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0717676008
Stad: Noordwijk
Route: Kerkstraat 73
Postcode: 2201 KL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sushi & Snacks Sushi & Snacks 1 km Sinds er een nieuwe eigenaar in zit is het niets meer. Slechte patat. Weinig variatie...
Recensies
De beste sushi die ik ooit gehad heb. Verse wakame, warme edamamme boontje. De toppers waren de fried roll samon en de tori katsu roll. Wat een geweldige smaken. Zeer aan te bevelen en wij gaan nergens anders meer sushi halen dan bij Mizumi.
Mijn dochters houden ontzettend van sushi. Daarom bestellen wij regelmatig bij Mizumi, ondertussen kennen wij Kai de kok en eigenaar persoonlijk. Kai bereid zijn sushi pas op het moment dat je besteld en dat proef je. Heerlijk vers, om je vingers bij af te likken. De warme rollen zoals een de Dragon Rol zijn nog lekkerder in het restaurant, als ze lekker warm uit de keuken komen. Dus echt een heerlijke verborgen hotspot in Noordwijk!
Wij bestellen al jaren wekelijks bij Mizumi Noordwijk, Wij zijn zelf namelijk erg fan van Sushi en dan niet de all you can eat maar de echte verse sushi zoals je ook krijgt bij The Harbour Club en Okura hotel etc, je zou het misschien niet verwachten in een dorp maar deze sushi is minstens van de zelfde kwaliteit, de prijs die je ervoor betaald lijkt veel maar is het dubbel en dwars waard, na dat je bij Mizumi gegeten heb weet je pas echt wat echte verse sushi is ! Ga zo door
De sfeer is super fijn! En sushi is echt fantastisch! Zeker een aanrader :Eten: 5/5
De kwalitatief van de sushi is uitstekend. Erg lekker! Daarnaast is de dame in de bediening ontzettend vriendelijk, pluspunt. Toch ook wel twee kanttekeningen. Het was erg koud binnen en wij vinden het bijzonder storend dat de afhaal dwars door het restaurantje gebeurde. Steeds weer de deur open en steeds mensen met afhaal langs je heen. Dat waren in ieder geval redenen om niet langer dan noodzakelijk te blijven zitten. Helaas.
De beste Japanner ever! Heerlijk, super vers, heerlijk genieten op een fijn tempo. Vegetarische menuopties: Lot of choises
Wat een verrassing! Bij toeval dit restaurant gevonden. Topkwaliteit sushi! Je kan de kok aan het werk zien en alles moet wel supervers en van goede kwaliteit zijn want wij hebben niet eerder zo'n goede sushi gegeten. Leuke bediening ook!
Dit is Sushi 2.0. Wat een ontzettend goede kwaliteit sushi! De beste die ik tot nu toe gegeten heb. Het is niet goedkoop, maar de kwaliteit is zoveel beter! Echt een aanrader.
Een paar dagen in Noordwijkerhout, we wilden lekker sushi gaan eten, op basis van de reviews naar Mizumi. Heerlijk gegeten, prima service door het personeel, bij ons in de buurt niet zo n heerlijke sushi. Een echte aanrader als je in de buurt bent.
We hebben heel lekker sushi geten! Goede kwaliteit en smaak vol. Zeker aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid