facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MiZ Kunst

MiZ Kunst

Info

Ik ben beeldend kunstenaar. Op deze pagina vind je mijn werken en informatie over mij. Als je geïnteresseerd bent in mijn werk of als je vragen hebt, contacteer mij dan vooral, Ik sta hier zeker voor open! Mail mij of stuur een bericht via Facebook.

Geschiedenis

Welkom op mijn Facebookpagina,

Nadat ik afgestudeerd was aan ArtEZ te Arnhem ben ik als styliste/ontwerpster en coloriste werkzaam geweest. De fascinatie voor de mens als uniek individu en persoonlijkheid stond in mijn werk centraal. Het benadrukken en versterken van een persoon door middel van vorm/kleur en materiaal was altijd het streven en deze uitdaging loopt als een rode draad door in mijn vrije werk.

De mens staat centraal in mijn werken, of het nu beelden of portretten zijn. Het ultieme doel is het vastleggen van een sfeerbeeld of emotie. Zoals verwondering, blijheid, ontroering, verdriet, teleurstelling, afwijzing en verstilling.

Vanuit empathie met een bepaalde vorm/persoon, ontstaat gaande weg laag na laag, een beeld/portret. In een veelal geabstraheerd portret, welke zich kenmerkt door een eigenzinnig, soms vervreemdend kleurgebruik, wordt een emotie/persoon zichtbaar.

MiZ

Adres: 6581 BK Malden, Gelderland, Netherlands
Stad: Malden
Postcode: 6581 BK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid