facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mixed Hockey Club Ghbs

Adres: 100 Laan Corpus den Hoorn, 9728 JR Groningen
Telefoonnummer: +31505291166
Stad: Groningen
Route: 100 Laan Corpus den Hoorn
Postcode: 9728 JR



op zoek naar gerelateerd: GHBS wedstrijden, GHBS teams, Hockey Groningen kind, GHBS Heren 1, GHBS Trainingsschema, GHBS tenue, Ghbs logo, Hockeyclub Groningen studenten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groen Geel Zaterdag 4 Groen Geel Zaterdag 4 631 meter Dé club waar iedereen zijn en haar steentje bijdraagt en de goede naam hoog houdt!
Recensies
De leukste hockeyclub van noord Nederland!
Prima vereniging op een mooi sportpark
Altijd met winst naar huis;
Wat rommelig clubhuis, maar zeer gastvrij en sportief! Als ik me niet vergis vier semi-watervelden, een uitstekende sfeer en gelegen in een uitgebreid sportpark.
Parkeren was onmogelijk en dus een heel stuk lopen. Het sportpark heeft ook maar 1 ingang, bizar. Het clubhuis is verouderd maar dat gaan ze vervangen hoorde ik. Aardige mensen.
Altijd gezellig aan de kant van het veld en in het clubhuis. De club heeft goed presterende selectie teams maar ook leuke breedte teams.
Top club voor oudere kinderen
Super leuke en gezellige club als je veel naar feestjes gaat kom naar ghbs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid