facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIX architectuur B.V.

MIX architectuur B.V.

Geschiedenis


Wie zijn we?
MIX architectuur is een middelgroot architectenbureau dat in 2005 is opgericht door Reinier Ubels (1964) en Jorrit Blom (1968). Ons bureau is zeer actief in de woningbouw maar werkt ook in het zorg- en commercieel vastgoed. Wij ontwerpen voor projectontwikkelaars, ontwikkelende aannemers, woningbouwverenigingen en particulieren. Ons werkgebied strekt zich uit over een groot deel van het land. De essentie van ons bureau is dat wij creativiteit willen combineren met bouwbaarheid zodat onze plannen, ook in veranderende tijden, gerealiseerd kunnen worden. Het conceptueel meedenken met een pragmatische inslag maakt het mogelijk om met elkaar het juiste antwoord te vinden voor elke specifieke opgave. Wij hebben geen dogmatische architectuurstijl, maar laten ons vooral inspireren door de locatie en de wensen van de gebruiker. Onze architectuur is krachtig, helder, toegankelijk en tegelijk specifiek.

Hoe werken we?
MIX architectuur is een compacte organisatie van 13 gedreven en gepassioneerde mensen met veel persoonlijke kennis, kwaliteit en ervaring. Wij werken gezamenlijk in één ruimte en hebben een platte organisatie. Ons bureau is een full service architectenbureau. Onze werkzaamheden strekken zich uit van het concept tot aan de oplevering. Wij werken altijd binnen een afgesproken planning. Er wordt snel en adequaat op vragen gereageerd en afspraken worden nagekomen.

In elke fase worden verschillende kwaliteiten ingezet. Tijdens de ontwerpfase maken wij plannen die mensen prikkelen en verleiden. Tegelijkertijd zijn dit ook plannen die bruggen slaan tussen de verschillende uitgangspunten. In deze fase ontstaan de plannen met verleidelijke schetsen of realistische 3D visualisaties. Tijdens de technische uitwerking worden de ontwerpen concreet gemaakt waardoor deze ook bouwbaar worden. In deze fase laten wij zien dat onze ideeën uit de ontwerpfase uitgevoerd kunnen worden. Wij zijn een bouwend bureau. Wat we ontwerpen willen we bouwen. Daarom hebben wij een stevige technische basis binnen ons bureau.

Adres: Argonstraat 24, 6718WT Ede
Telefoonnummer: 0318-648950
Stad: Ede
Route: Argonstraat 24
Postcode: 6718WT



op zoek naar gerelateerd: Mix stedenbouw, Mies Architectuur, Bureau Mix, De Verbinding Ede, EVA architecten, LEVS architecten, Generaal Hackettlaan 8, Architecture nl
Recensies
Prettig architectenbureau dat met je mee denkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid